17

3 trucuri simple, care îţi fac viaţa sexuală mai bună

Cum îţi poţi face relaţia de cuplu mai frumoasă şi mai satisfăcătoare? Ei bine, cum sexul este un aspect important, vezi trei trucuri simple care îţi vor îmbunătăţi viaţa sexuală!

Iniţiază partidele de sex cât mai simplu

Partidele de sex care au loc în mod natural sunt cele mai bune. Amândoi vă îndreptaţi în aceeaşi direcţie, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi vă doriţi acelaşi lucru. Bărbaţii nu vor să fie cei care iniţiază partidele de sex de fiecare dată, dar, ca şi femeile, au nevoia să se simtă doriţi din punct de vedere sexual. Iar subtilităţile nu fac cea mai bună cale de a le comunica acest lucru.
Poţi iniţia partidele de sex în numeroase moduri simple, dar care să atingă exact obiectivul – ia-l de mână şi condu-l până în dormitor, şopteşte-i discret la ureche că vrei să faceţi sex, mângâie-l senzual. Sexul este important într-o relaţie de cuplu, aşa că ori de câte ori simţi nevoia, atrage-i atenţia şi partenerului tău.

Este foarte important să discutaţi despre nevoile, dorinţele şi aşteptările voastre şi este sănătos să faceţi asta măcar o dată pe lună. Momentul este foarte important pentru că astfel partenerul tău nu va înţelege lucrurile greşit – în cazul în care este prea obosit sau tocmai a avut loc un moment bun pentru amândoi – şi nici nu va fi distras – atunci când urmăreşte un meci.

Trebuie să aveţi amândoi timp de discuţii, aşadar niciunul să nu se grăbească nicăieri, să nu fiţi obosiţi şi stresaţi după o zi de muncă, deci nici seara nu este chiar momentul potrivit şi nu există ceva care să vă distragă atenţia.

Fii sinceră când vorbeşti cu el

Când vine vorba de discuţii delicate, în special când ai vrea să-i transmiţi iubitului tău ceva ce te deranjează la el, trebuie să îi comunici într-un anumit fel. Dacă el aude că nu te satisface aşa cum ai vrea, de exemplu, va deveni defensiv, se va supăra sau se va comporta ca un copil. Sau poate că vei fi chiar tu infantilă şi îi vei spune în aşa fel încât el va înţelege greşit ce vrei să-i transmiţi.
Spune-i sincer ce îţi place şi ce nu, însă nu pune problema ca un reproş, ci ca un îndemn pozitiv şi constructiv din care aveţi amândoi de învăţat. Fii sinceră şi nu face compromisuri doar tu, ci efortul trebuie să vină din partea amândurora.

sursa: unica.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*