30

A divorțat, dar arată din ce în ce mai bine!

VERDICT.RO

Sezonul de vară a fost unul intens pentru vedete, care şi-au etalat nu doar siluetele de invidiat, ci şi cele mai cool outfit-uri.
Piesele must have ale sezonului, accesorizate cu stil şi însoţite de un beauty-look pe măsură au rezultat în ţinute apreciate de stiliştii verdict.ro
Cele mai reuşite ţinute ale sezonului s-au concentrat în jurul câtorva motive fashion:
– mixul alb-negru, purtat de INNA, Christina ICg sau Giulia
– imprimeurile florale, care rămân o constantă a tendinţelor în modă, alese de Mădălina Ghenea şi Alexandra Ungureanu
– hainele inspirate de lenjeria intimă, cum ar fi salopeta Andreei Bănică sau bluza Alexandrei Ungureanu
– sport – casual, ţinute care împrumută piese 100% sport, cum sunt cele alese de Antonia şi  Alina Eremia
Iată selecţia noastră a celor mai bine îmbrăcate vedete ale verii!
sursa: http://www.verdict.ro/
<b>INNA</b> O apariţie impecabilă, un styling cool & relaxat, valabil şi pentru un cocktail, dar şi pentru o ţinută chic-casual, de zi. Imi plac în mod special pantalonii de inspiraţie masculină– o piesă extrem de versatilă care ar trebui să se regăsească în orice garderobă!
INNA O apariţie impecabilă, un styling cool & relaxat, valabil şi pentru un cocktail, dar şi pentru o ţinută chic-casual, de zi. Imi plac în mod special pantalonii de inspiraţie masculină– o piesă extrem de versatilă care ar trebui să se regăsească în orice garderobă!
<b>Mădălina Ghenea</b> O apariţie cinematografică şi extrem de glamour, în sensul clasic! Imi place salopeta, îmi plac şi încălţările albe, dar cred că geanta trebuia să aibă o altă formă, să fie mai mică şi nu neapărat roşie! Un model clasic de la Gucci, cu flori imprimate, ar fi completat mult mai bine look-ul Mădălinei.
Mădălina Ghenea O apariţie cinematografică şi extrem de glamour, în sensul clasic! Imi place salopeta, îmi plac şi încălţările albe, dar cred că geanta trebuia să aibă o altă formă, să fie mai mică şi nu neapărat roşie! Un model clasic de la Gucci, cu flori imprimate, ar fi completat mult mai bine look-ul Mădălinei.
<b>Andreea Bănică</b> Salopeta are un comeback în forţă, iar varianta kaki cu detalii de furou purtată de Andreea este o opţiune extrem de actuală şi care îi vine artistei ca o mănuşă. Combinaţia cromatică de kaki, bleumarin şi acea tuşă metalizată de pe sandale este reuşită, iar coafura relaxată reprezintă un mare plus
Andreea Bănică Salopeta are un comeback în forţă, iar varianta kaki cu detalii de furou purtată de Andreea este o opţiune extrem de actuală şi care îi vine artistei ca o mănuşă. Combinaţia cromatică de kaki, bleumarin şi acea tuşă metalizată de pe sandale este reuşită, iar coafura relaxată reprezintă un mare plus
<b>Ileana Lazariuc</b> Un styling cu puternice influenţe 70's, dar şi cu accente boho-glam. Apreciez evidenţierea profilului feminin prin elemente deloc previzibile sau vulgare şi aerul relaxat , firesc, al întregului look.
Ileana Lazariuc Un styling cu puternice influenţe 70’s, dar şi cu accente boho-glam. Apreciez evidenţierea profilului feminin prin elemente deloc previzibile sau vulgare şi aerul relaxat , firesc, al întregului look.
<b>Antonia</b> Mereu am apreciat femeile frumoase cărora nu le e teamă să pozeze drept Tomboy, iar Antonia este exemplul perfect în care nişte elemente tipic masculine sunt controlate în aşa fel încât să nu-şi piardă din feminitate. Un mare plus este chipiul baseball care mi se pare mai mult decât cool, iar cămaşa bagată în pantaloni ştrengăreşte întregeşte această ţinută de stradă extrem de actuală.
Antonia Mereu am apreciat femeile frumoase cărora nu le e teamă să pozeze drept Tomboy, iar Antonia este exemplul perfect în care nişte elemente tipic masculine sunt controlate în aşa fel încât să nu-şi piardă din feminitate. Un mare plus este chipiul baseball care mi se pare mai mult decât cool, iar cămaşa bagată în pantaloni ştrengăreşte întregeşte această ţinută de stradă extrem de actuală.
<Alexandra Ungureanu</b> Alexandra Ungureanu este mai mereu o apariţie cool, iar în cazul de faţă pot să spun că îmi place din cap până-n picioare. Cămaşa tip pijama cu imprimeu floral este în tendinţe, iar pantalonii cu vipuşcă şi acea crăpătura laterală în partea de jos alungesc silueta într-un mod creativ. Accesorizarea este pe cât de neaşteptată, pe atât de reuşită. iar acea pereche de flats sunt o alternativă pe care aş vrea să o văd la mai multe persoane de acum încolo. Felicitări pentru atenţia la detalii!
Alexandra Ungureanu este mai mereu o apariţie cool, iar în cazul de faţă pot să spun că îmi place din cap până-n picioare. Cămaşa tip pijama cu imprimeu floral este în tendinţe, iar pantalonii cu vipuşcă şi acea crăpătura laterală în partea de jos alungesc silueta într-un mod creativ. Accesorizarea este pe cât de neaşteptată, pe atât de reuşită. iar acea pereche de flats sunt o alternativă pe care aş vrea să o văd la mai multe persoane de acum încolo. Felicitări pentru atenţia la detalii!
<b>Lili Sandu</b> Lili are o frumuseţe debordantă şi nu prea greşeşte cu ţinutele ei. Adică ştie că nu trebuie să se chinuie prea mult, ceea ce îi dă mai mereu un aer nonşalant şi relaxat. Este cazul şi aici, îmi place mai ales combinaţie fustei cu cămaşa din denim.
Lili Sandu Lili are o frumuseţe debordantă şi nu prea greşeşte cu ţinutele ei. Adică ştie că nu trebuie să se chinuie prea mult, ceea ce îi dă mai mereu un aer nonşalant şi relaxat. Este cazul şi aici, îmi place mai ales combinaţie fustei cu cămaşa din denim.
<b>Adi Sînă</b> Un smart casual reuşit, dozat cum trebuie atât din punct de vedere at texturilor, cât şi cromatic. Jeansii albi pot fi problematici în anumite combinaţii, dar în cazul de faţă funcţionează în mod armonios alături de sacoul şi cămaşa albă clasică. Un punct în plus pentru opţiunea de a alege pantofii de culoare maronie.
Adi Sînă Un smart casual reuşit, dozat cum trebuie atât din punct de vedere at texturilor, cât şi cromatic. Jeansii albi pot fi problematici în anumite combinaţii, dar în cazul de faţă funcţionează în mod armonios alături de sacoul şi cămaşa albă clasică. Un punct în plus pentru opţiunea de a alege pantofii de culoare maronie.
<b>Cristina ICH</b> Rochia-mantou este întotdeauna o alegere inspirată, mai ales dacă este accesorizată cu un element preţios & rafinat, în cazul de faţă broşă. O notă în plus şi pentru cosul de la Prada – un element cool şi bine integrat în acest look.
Cristina ICH Rochia-mantou este întotdeauna o alegere inspirată, mai ales dacă este accesorizată cu un element preţios & rafinat, în cazul de faţă broşă. O notă în plus şi pentru cosul de la Prada – un element cool şi bine integrat în acest look.
<b>Cristina Spătar</b> Un look natural, fresh şi suficient de sexy! Sandalele glam descriu cum trebuie întreg ansamblul, iar rochia punctează cum trebuie o ţinută versatilă, corectă!
Cristina Spătar Un look natural, fresh şi suficient de sexy! Sandalele glam descriu cum trebuie întreg ansamblul, iar rochia punctează cum trebuie o ţinută versatilă, corectă!
<b>Giulia</b> Imi plac şi coafura şi nuanţa rujului şi clasica rochie neagră ”with a twist” ! Felicitări pentru acest look - este şi actual şi feminin şi suficient de îndrăzneţ!
Giulia Imi plac şi coafura şi nuanţa rujului şi clasica rochie neagră ”with a twist” ! Felicitări pentru acest look – este şi actual şi feminin şi suficient de îndrăzneţ!
<b>Mădălina Dorobanţu</>  Genul de rochie pe care fie o adori, fie o deteşti – o piesă pe care nu o poate purta oricine şi care trebuie asumată ca atare. Mie mi se pare sexy, atipică şi îndrăzneaţă. Personal, aş fi optat pentru o bandă neagră la gât. O notă în pus şi pentru sandalele argintii, în ton cu inserţiile de material paietat.
Mădălina Dorobanţu Genul de rochie pe care fie o adori, fie o deteşti – o piesă pe care nu o poate purta oricine şi care trebuie asumată ca atare. Mie mi se pare sexy, atipică şi îndrăzneaţă. Personal, aş fi optat pentru o bandă neagră la gât. O notă în pus şi pentru sandalele argintii, în ton cu inserţiile de material paietat.

<b>Corina Caragea</b> Iată o variantă reuşită de styling, mai ales dacă luam în calcul o petrecere în grădină – rochia boho, suficient de glam, sandalele plate, aurii, cerceii cu un aer ‘’spanish’’ şi coafura în acelaşi registru, toate surprind foarte bine o emoţie estivală actuală!
Corina Caragea Iată o variantă reuşită de styling, mai ales dacă luam în calcul o petrecere în grădină – rochia boho, suficient de glam, sandalele plate, aurii, cerceii cu un aer ‘’spanish’’ şi coafura în acelaşi registru, toate surprind foarte bine o emoţie estivală actuală!
<b>Monica Bîrlădeanu</b> Aviz amatorilor, cam aşa trebuie să arate o ţinută boho chic în 2016. Lungimea şi tipul acesta de fustă cu talie joasă este extrem de cool, iar accesorizarea funcţionează perfect din cap până-n picioare. Întreg ansamblul este bine închegat şi cel mai important, trecut printr-un filtru personal.
Monica Bîrlădeanu Aviz amatorilor, cam aşa trebuie să arate o ţinută boho chic în 2016. Lungimea şi tipul acesta de fustă cu talie joasă este extrem de cool, iar accesorizarea funcţionează perfect din cap până-n picioare. Întreg ansamblul este bine închegat şi cel mai important, trecut printr-un filtru personal.
<b>Alexandru Abagiu</b> Imi place aerul ‘’new dandy’’ al ţinutei şi, în special, freza retro, abordată destul de rar de bărbăţi. Brâul din satin de mătase, papionul purtat desfăcut şi accesorizarea cu insigne, la rever, adaugă o tuşă nonşalanţă.
Alexandru Abagiu Imi place aerul ‘’new dandy’’ al ţinutei şi, în special, freza retro, abordată destul de rar de bărbăţi. Brâul din satin de mătase, papionul purtat desfăcut şi accesorizarea cu insigne, la rever, adaugă o tuşă nonşalanţă.
<b>Alina Eremia</b> O ţinută de stradă cool, cu un mix de elemente din diferite poveşti şi pe care nu le poate controla oricine. Din fericire Alina reuşeşte în cazul de faţă să facă întreg ansamblul să pară efortless, chic şi autentic, ingrediente de care ar trebui să ţină mai multă lume cont în viitor.
Alina Eremia O ţinută de stradă cool, cu un mix de elemente din diferite poveşti şi pe care nu le poate controla oricine. Din fericire Alina reuşeşte în cazul de faţă să facă întreg ansamblul să pară efortless, chic şi autentic, ingrediente de care ar trebui să ţină mai multă lume cont în viitor.
<b>Andra</b> Andra se indreaptă cu siguranţă într-o direcţie din ce în ce mai bună în ceea ce priveşte stilul vestimentar. Întreg ansamblul mi se pare actual şi o alegere inspirată pentru conformaţia artistei. Alăturarea acelei jachete oversize de culoare kaki cu pantalonii cu vipuşcă şi pantofi stilleto metalici, dă naştere unui look cool, relaxat şi care fără doar şi poate ar trebui exploatat mai mult pe viitor.
Andra Andra se indreaptă cu siguranţă într-o direcţie din ce în ce mai bună în ceea ce priveşte stilul vestimentar. Întreg ansamblul mi se pare actual şi o alegere inspirată pentru conformaţia artistei. Alăturarea acelei jachete oversize de culoare kaki cu pantalonii cu vipuşcă şi pantofi stilleto metalici, dă naştere unui look cool, relaxat şi care fără doar şi poate ar trebui exploatat mai mult pe viitor.
<b>Andreea Raicu</b> O apariţie tonică & fresh! Rochia din poplin este perfectă pentru un look casual, iar sandalele completează foarte bine ţinuta. Accesorizarea minimalistă este un plus, la fel şi machiajul discret & coafura extrem de naturală.
Andreea Raicu O apariţie tonică & fresh! Rochia din poplin este perfectă pentru un look casual, iar sandalele completează foarte bine ţinuta. Accesorizarea minimalistă este un plus, la fel şi machiajul discret & coafura extrem de naturală.
<b>Connie Preda</b> O apariţie impecabilă, atipică, rafinată! Acest melanj de elemente nostalgico-interbelice o decupează complet dintr-un peisaj destul de anost din punct de vedere stilistic. Rochia este splendidă, iar accesorizarea fără cusur!
Connie Preda O apariţie impecabilă, atipică, rafinată! Acest melanj de elemente nostalgico-interbelice o decupează complet dintr-un peisaj destul de anost din punct de vedere stilistic. Rochia este splendidă, iar accesorizarea fără cusur!
<b>Sore</b> Îmi place că Sore are capacitatea de a controla nişte repere stilistice care nu sunt la îndemâna oricui şi reuşeşte să o facă într-un mod creativ şi trecut prin filtrul personal. Ca o mică paranteză, autenticitatea în modă este mereu binevenită. Decolteul pătrat al rochiei se armonizează cu imprimeul grafic al tricoului polo, iar perechea de şlapi Birkenstock este mereu o opţiune cool pentru cine ştie să o poarte.
Sore Îmi place că Sore are capacitatea de a controla nişte repere stilistice care nu sunt la îndemâna oricui şi reuşeşte să o facă într-un mod creativ şi trecut prin filtrul personal. Ca o mică paranteză, autenticitatea în modă este mereu binevenită. Decolteul pătrat al rochiei se armonizează cu imprimeul grafic al tricoului polo, iar perechea de şlapi Birkenstock este mereu o opţiune cool pentru cine ştie să o poarte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*