Adevaratul motiv pentru care Anca Surdu nu mai participa la probe. Ce a patit concurenta din Echipa Faimosilor

Anca Surdu se lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro in concursul sportiv Exatlon Romania. Ea este campioana la gimnastica aerobica si instructor de fitness. Anca este una dintre favoritele concursului si face parte din Echipa Faimosilor.

Anca Surdu a reusit sa aduca multe puncte echipei rosii, fiind una dintre fetele de baza. In ultimul timp, frumoasa concurenta nu a mai intrat la nicio proba. Cosmin Cernat a facut anuntul: „Anca nu este cu noi si nu poate participa pentru ca nu se simte bine”.

Chiar si Vladimir a spus inainte de o proba imporanta: „Anca si Larisa s-au simtit foarte rau. Nici nu au putut sa stea in picioare”.

Daca Larisa s-a intors aseara si a concurat pentru casa si imunitate, Anca a stat totusi pe banca. Ea a fost alaturi de colegii ei si i-a sustinut. Anca Surdu vine mereu imbracata si poarta o sapca pe cap. Semne ca nu se simte deloc bine. Mai mult, schimbarile fizice arata acest lucru. A slabit, s-a bronzat foarte tare, la nivelul fetei a suferit si cateva arsuri, avand pielea foarte alba de la mama natura.

Speram sa isi revina rapid si sa reintre in concurs!

sursa: kfetele.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*