stire1

Alerta in Vaslui, unde politistii cauta doi violatori. Victima lor a fost gasita plina de sange, cazuta langa poarta

stire1

Politistii din Vaslui ii cauta de mai bine de 24 de ore pe doi barbati, inca neidentificati, care au intrat in casa peste o femeie de 61 de ani, au violat-o si au zdrobit-o in bataie.

 

Victima are dizabilitati psihice si nu i-a putut recunoaste. Este internata acum in spital, iar anchetatorii au audiat zeci de persoane, in speranta ca vor gasi indicii care sa-i duca la faptasi.

In puterea noptii, victima a fost gasita plina de sange, prabusita langa poarta, de catre o vecina. Femeia a sunat alarmata la 112, iar ranita a fost dusa de urgenta la spitalul din Husi. Medicii au constat ca fusese batuta crunt si violata, asa ca au anuntat Politia.

Dr. Ana Ungureanu, Ambulanta Vaslui: „O pacienta de 61 de ani, politraumatizata prin agresiune… Vecina care a sunat a spus ca a gasit-o cazuta langa poarta si a precizat ca e cu handicap.”

Femeia locuieste singura si le-a povestit politistilor ca doi necunoscuti au intrat in casa, au batut-o ingrozitor si au violat-o. Dupa plecarea lor, femeia a iesit sa ceara ajutor, dar n-a mai avut putere si s-a prabusit la poarta.

Satenii cred ca indivizii au cautat de fapt banii din pensie ai femeii, care lucrase in trecut ca asistenta medicala.

Ancheta este acum in plina desfasurare.

 

 

 

Sursa:stirileprotv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*