Anda Adam a rupt tăcerea la WOWbiz! Cine crede că ar putea câştiga show-ul Exatlon

Anda Adam, fosta concurentă de la Exatlon, a depăşit perioada dificilă şi a reuşit să topească câteva kilograme, iar acum se pregăteşte de filmarea unui nou videoclip.

Întrebată cum a reuşit, ea a dezvăluit că pur şi simplu are forţa necesară pentru a se recupera.

”Poate fata. Operaţie, Exatlon, orez, linte..Praf de alunecare, deşi n-am avut o iarnă rea, se pare că alunecuşul e destul de periculos. Mă gândeam că astăzi e destul de târziu şi n-am ajuns să mănânc nimic. La două zile după ce am ajuns la Exatlon am mâncat orez fiert şi linte. E binevenit. Sper să mă recuperez cât mai bine. Da, mă uit, fug de unde am treabă şi mă uit la emisiune ca să nu ratez emisiunea. Mă consum foarte tare pentru că ştiu ce înseamnă să pierzi un game. Cred că în finală vor ajunge Giani, dar şi Diana Belbiţă are mari şanse să ajungă.”, a mărturisit Anda într-un interviu .

Despre concurenţii rămaşi în competiţie, ea a spus că îi este dor.

”Mi-e dor de ei, îmi pare rău că i-am lăsat singuri acolo, că nu am putut să fiu alături de ei, pentru că o prietenie adevărată e atunci când treci şi prin lucruri grele, nu doar când te distrezi. Să rămână uniţi, pentru că asta e important.

„Alina si Mariana au plans cand am plecat. Au fost singurele care au venit la mine si m-au imbratisat. Cei de acolo ne-au despartit imediat. Nu avem voie sa facem asta. Ele sunt singurele din echipa Razboinicilor care m-au imbratisat.”, a mai precizat ea.

sursa wowbiz.ro

Anca de la Exatlon, declaratii incredibile! Fosta Razboinica de la Exatlon tine de fapt cu Faimosii! Iata care este preferatul ei!

Anca s-a confruntat cu Radu si Bogdan, fostii sai colegi de la Exatlon. Razboinica si-a spus parerea in stilul caracteristic si a tinut sa lamureasca problemele din competitie.

Anca s-a confruntat cu Radu si Bogdan, fostii sai colegi de la Exatlon. Razboinica si-a spus parerea in stilul caracteristic si a tinut sa lamureasca problemele din competitie.

„M-am bucurat enorm cand a plecat. Nu-l mai suportam sa-l vad. Locul lui Radu clar nu era la Exatlon, din cauza intrigilor pe care le baga. Asta este lucrul cel mai negativ. Pe de alta parte, Radu, fizic, era depasit total. El se vedea in continuarea cel mai bun. Intra la jocurile cele mai importante, se vedea cel mai bun. Ii lasa pe banca pe Lupu si pe Stefan. Chiar intreba care este diferenta dintre el, Stefan sau Lupu”, a spus Anca de la Exatlon, in platou la WOWbiz.

„Ma bucur ca o vad, in modul cel mai sincer ii spun. Parerea ei nu o pot schimba. O accept. Imi pare bine ca o vad sanatoasa. La jocul de care zice ea, ea stie foarte bine, era ultimul meu joc. Nu vad unde eram depasit. Eu stiam ca o sa plec, medicii mi-au confirmat ca nu mai pot juca. Eu am incercat sa o integrez si pe ea in echipa, insa nu am avut cum. Ea nu voia. Ea a avut o strategie. Eu nu am bagat-o in seama la inceput. Ea a zis ca va castiga de la inceput ca va merge pe varianta emisiunii „Bravo, ai stil”. Eu am argumente suficiente. Eu dupa cateva saptamani am realizat”, a spus Radu.

Anca a mai facut o marturisire neasteptata. Razboinica tine acum cu Faimosii.

„Eu in acest moment tin cu Faimosii. Evident, tin cu Faimosii. Ei sunt o echipa adevarata. Giani este un lider adevarat”, a mai spus Anca.

sursa: wowbiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*