ANDREEA BĂLAN a avut o surpriză când a făcut o ecografie! Ce a descoperit artista

ANDREEA BĂLAN a avut o surpriză când a făcut o ecografie! Ce a descoperit artista

Andreea Bălan va deveni, în curând, mămică pentru prima oară, aşa că vedeta se asigură că fetiţa ei va avea tot ce are nevoie atunci când va veni pe lume.

Andreea Bălan a făcut dezvăluiri despre sarcină în cadrul unei emisiuni TV. Vedeta a mărturisit câte kilograme a acumulat în timpul sarcinii şi a explicat ce a descoperit atunci când a făcut o ecografie.

”Da, mai am puţin. La începutul lunii septembrie mă opresc pentru o lună şi jumătate, două. Le-am luat doar pe cele aproape de Bucureşti, că nu mai puteam să merg la concerte mai departe de casă. Da, la mijlocul lunii octombrie nasc. Sunt în săptămâna 32. Am făcut o ecografie acum 2 săptămâni şi urmează să mai fac una. Vezi că a crescut şi s-a dezvoltat bine. Am făcut cam multe ecografii, ca să o vedem. Nu ne-am dat seama. Vreau să aibă picioare lungi şi să fie înaltă, ca el. Petrişor nici nu mai putea să mă mai ridice, la un moment dat. Pregătim un show nou. La 1 noiembrie o să fim pe scenă, Revelionul este pregătit. Acasă e mama, care va avea grijă. Nu am avut pofte, dar s-a asigurat în timpul zilei am tot ce îmi trebuie. Am mâncat foarte mult pepene galben şi pepene roşu. Chiar dacă am poftit, nu am mâncat, pentru că ştiu că zahărul nu ajută copilul. Am mâncat mâncare sănătoasă, am luat opt kilograme şi o să mai iau vreo două. De la 1 octombrie vine mama. Nu mai am nimic de cumpărat. Am primit multe lucruri de la colaboratori”, a declarat Andreea Bălan.

sursa: cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*