ANDREEA ESCA a postat fotografia ASTA, iar fanii au înroşit butonul de like! „Pregătiri în toi!”

ANDREEA ESCA a postat fotografia ASTA, iar fanii au înroşit butonul de like!

Andreea Esca pare că a găsit secretul unei vieţi împlinite. Vedetă are o carieră de succes şi o familie frumoasă, reuşind să îmbine cele două domenii din viaţă ei. De peste 15 ani, această trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Alexandre Eram, cel care îi este şi soţ şi au împreună doi copii, Alexia şi Aris.

Formează unul dintre cele mai solide şi frumoase cupluri din showbiz, iar faptul că ea este româncă şi el francez nu a fost niciodată un impediment. Poate chiar din contră. Andreea Esca (43 ani) şi soţul ei, Alexandre Eram se cunosc de 18 ani şi sunt căsătoriţi de mai bine de 15 ani. Prezentatoarea Ştirilor Pro TV şi omul de afaceri francez au împreună doi copii, pe Alexia şi pe Aris. Cei doi trăiesc în România, unde Alexandre s-a stabilit în urmă cu aproape 25 de ani.

Andreea se bucură şi aprecierea publicului, aşa că nu este de mirare că, atunci când a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare bunica ştiristei, în timp ce găteşte sarmale, alături de mesajul „Pregătiri în toi!”, admiratorii au înroşit butonul de like. De asemenea, postarea emoţionantă a Andreei i-a făcut pe aceştia să comenteze imediat. „Nicăieri nu este mai bine decât la bunica!”, „Ce frumos! Şi mie îmi este dor de bunicile mele!”, „Ai o bunică minunată!”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de Andreea Esca.

sursa: cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*