03-andreea-esca-Foto-Ionut-Macri-Instyle

Andreea Esca își sărbătorește ziua de naștere alături de mama ei | FOTO

Andreea Esca, cea mai cuoscută prezentatoare tv de la noi, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Celebra știristă împlinește 44 de ani și a început ziua alături de mama ei.

Andreea Esca a preferat să-și înceapă această zi minunată alături de cea care i-a dat viață, mama ei. Vedeta a postat o imagine în care le arată tuturor cum serbează cu tort și șampanie.

”Îmi încep ziua cu mama mea care m-a facut așa…. Mulțumesc, Mama !”, a scris Andreea Esca în dreptul imaginii postate.

Așa cum era de așteptat, fanii ei i-au transmis o mulțime de mesaje și urări atât ei, cu ocazia zilei de naștere, dar au apreciat relația apropiată pe care o are cu mama ei.

Imi incep ziua cu mama mea care m-a facut asa…. ❤️❤️❤️❤️❤️. Multumesc, Mama !

Despre Andreea Esca

Andreea Esca s-a născut pe 29 august 1972 în București, în familia lui Dumitru și Lucia Esca. A făcut studii universitare și postuniversitare la Școala Superioară de Jurnalism. A urmat programe de pregătire profesională la: Centrul pentru Jurnalism Independent (Praga), CNN Atlanta (SUA) și în Atena, Grecia (1994).

Andreea Esca se identifică cu ProTV, alături de care și-a început cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut rămas celebru, „Bună seara România, Bună seara București, Pro TV te salută”. Prezentatoarea și-a început cariera la SOTI, la începutul anilor ’90. Andreea Esca a prezentat, constant, Știrile ProTV de la ora 19.00, de la înființarea ProTV, cu mici întreruperi datorate doar concediilor de maternitate sau de odihnă.

Andreea Esca este cea mai longevivă prezentatoare de știri din România, având o carieră de peste 20 de ani de prezentatoare de știri pentru postul de televiziune ProTV.

sursa: libertatea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*