Andrei Stoica de la EXATLON, primele declaratii dupa ce a sosit acasa! Sotia i-a interzis sa mai plece! „Aproape mi-au dat lacrimile”

Din cauza problemelor medicale, care i-ar fi putut pune cariera in pericol, Andrei Stoica a fost nevoit sa paraseasca competitia si sa se intoarca in Romania.

Faimosul a fost intampinat cu caldura de catre sotie, mama, copii si fratele sau. Andrei Stoica a fost coplesit de emotie.

„Ma simt extraordinar de bine si ma asteptam sa fiu primit bine. Foarte emotionat am fost, aproape ca mi-au dat lacrimile, dar o sa pastrez aparentele. Acasa fac urat daca nu primesc mancare. In prima luna mi-a fost greu sa ma adaptez, mi-a fost extraordinar de greu. Cred ca am slabit intre 10-12 kg.
Nu as vrea sa spun afectiunea pe care o am, le-as da un avantaj adversarilor din ring. Insa mi-au zis ca daca raman este pe riscul meu. Am hotarat sa vin acasa. Cand m-am asezat pe banca, mi-a pocnit genunchiul si mi-a ramas blocat”, a spus Andrei Stoica, imediat dupa intoarcerea din Dominicana.

„Suntem foarte fericiti, abia asteptam sa ajungem acasa sa ne povesteasca. I-am facut tot ce ne-a comandat”, a spus mama lui Andrei Stoica.

„Cel mai mult i-am simtit lipsa la antrenament. Cu el ma antrenez cel mai bine”, a spus fratele lui Andrei, Bogdan Stoica.

„Nu mai pleaca nicaieri. Mi-a fost foarte greu. Eu sunt cea mai fericita ca s-a intors. Cand am vazut ca are probleme cu piciorul, am zis ca trebuie sa se intoarca acasa”, a spus sotia lui Andrei Stoica.

sursa wowbiz.ro

Anca, fosta concurentă de la Exatlon, a spus care va fi următorul eliminat: ”E lent, nu-şi îmbunătăţeşte tehnica…”

La scurt timp după ce Alex a fost eliminat de la Exatlon, Anca a rupt tăcerea în platoul emisiunii WOWbiz şi a spus care va fi următorul eliminat.

În direct, în cadrul emisiunii, fosta concurentă a show-ului fenomen a spus că următorul propus spre eliminare va fi Alex cel vechi.

”Cu siguranţă Alex cel vechi va fi eliminat. E lent, deşi e de mult în competiţie nu şi-a îmbunătăţit tehnica. Dintre mine şi el cred că eu am adus mai multe puncte. A fost foarte făţarnic.”, a mai spus Anca.

Întrebată cât crede că va mai rezista, ea a spus că nu-i dă multe şanse.

”Nu cred că va rezista foarte mult. Cu prima ocazie va fi propus.”, a mai spus Anca.

sursa wowbiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*