Andrei Stoica, imagine emotionanta de 8 Martie! S-a fotografiat cu cele mai importante femei din viata lui: „Va iubesc, mi-a fost dor de voi”

Andrei Stoica s-a intors acasa, la familia lui, dupa experienta de neuitat traita la Exatlon Romania. Luptatorul a sosit in Romania, odata cum primavara, si a petrecut cateva momente speciale alaturi de oamenii dragi din viata lui.

Andrei Stoica s-a fotografiat alaturi de cele mai importante femei din viata lui: sotia si mama, si a transmis un mesaj emotionant.

„La multi ani si o primavara frumoasa doamnelor si domnisoarelor, in special celor mai importante doua doamne din viata mea: sotia si mama. Va iubesc si mi-a fost foarte dor de voi!”, a spus el.

sursa: wowbiz.ro

Cine este cu adevarat Valentin Chis, noul concurent de la Exatlon. Uite-o pe Lora in bratele lui, la mare

Valentin Chis, dansator profesionist, este sportivul care il inlocuieste pe Andrei Stoica in echipa Faimosilor, dupa ce acesta din urma a fost nevoit sa paraseasca echipa din cauza problemelor medicale.
„Ma numesc Valentin Cristian. Sunt dansator profesionist, sper sa fie totul bine. Am facut tir sportiv de performanta. Am facut putin fotbal si inot, cat sa nu inec. Mi s-a parut destul de greu. Sa vedem cum o sa fie, de la televizor pare altfel”, a spus Valentin la intrarea in concurs.

Valetin Chis s-a dovedit a fi un competitor foarte bun, aducand ultimul punct de care Faimosii aveau nevoie pentru a castiga. El a fost primit cu bratele deschise in echipa rosie si, se pare ca, se acomodeaza destul de bine.

Fiind dansator, Valentin a colaborat cu mai multe vedete din peisajul autohton. Mai mult, el apare si in videoclipul Lorei la piesa „Ramas bun”

sursa: kfetele.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*