Avocata Israelei a facut dezvaluiri-soc despre fostul sot al femeii de afaceri: „Liviu este foarte bogat”

Rodica Bucur, avocata Israelei, a dezvaluit ca Liviu Arteni este bogat, deoarece a primit multi bani in urma divortului.

Se pare ca dupa divort, Liviu Arteni a primit jumatate din bani.

„Liviu Arteni s-a bucurat de sprijinul doamnei Israela. Dacă a fost în preajma imobilului, fiţi convinşi că a rămas fără bani. O parte din averea Israelei, la momentul divorţului, să-i rămână lui Liviu. Pot să vă spun un lucru cert. Liviu este foarte bogat”, a povestit avocata Rodica Bucur la TV.

sursa wowbiz.ro

 

Liviu Arteni, fostul sot al Israelei, a plecat din tara acum doi ani! Dupa moartea afaceristei, acesta este de negasit!

Liviu Arteni si Israela Vodovoz ofereau impresia ca traiesc o poveste de dragoste ca in povesti, in ciuda diferentei de varsta. Totul s-a schimbat insa cand barbatul a inceput sa aiba din nou probleme cu bautura.

De cand au reaparut problemele cu alcoolul, au aparut si certurile in casinicia Israelei si a lui Liviu. In cele din urma, inainte sa se pronunte divortul, barbatul a luat calea pribegiei, trecand prin mai multe tari din Europa. Ultima oara, Liviu a fost zarit cersind pe strazile din Cannes.

„Da, cersesc pe strada! Am mancat din tomberon si am intrebat oameni daca ar putea sa ma ajute cu un euro macar ca sa-mi iau si eu o paine si o sticla de vin. M-am certat cu pescarusii pentru o bucata de paine! Atat de rau am ajuns ajuns! Dorm pe strada si ma spal pe plaja… Regret ca am suparat un suflet ca Israela!”, declara Liviu in urma cu un an pentru Antena 1.

Barbatul parea optimist inainte de plecarea in lume si spera ca lucrurile se vor schimba in bine. Conform ultimelor zvonuri, Liviu Arteni s-ar fi intors in urma cu ceva timp in tara si s-a internat intr-un centru de reabilitare pentru persoanele dependente de alcool si jocuri de noroc.

sursa: stirilekanald.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*