”Ce greu e”. Ce a făcut Adelina Pestriţu după ce şi-a făcut bagajele şi a plecat din casa în care stătea cu Speak

”Ce greu e”. Ce a făcut Adelina Pestriţu după ce şi-a făcut bagajele şi a plecat din casa în care stătea cu Speak

Adelina Pestriţu este în centrul atenţiei după ce a fost filmată de CANCAN.ro, în timp ce părinţii ei o ajutau să care bagajele din locuinţa care stătea cu Speak. Deşi a fost întrebată de mai multe ori, vedeta a refuzat să răspundă la orice întrebare legată de Speak.

Dacă până acum nu pomenit nimic, astăzi a răspuns la întrebarea unei fane care a întrebat-o pe Instagram „Care e piesa ta preferată de la Speak?„, iar Adelina Pestriţu i-a răspuns:“Din întâmplare„.

Vedeta postează foarte des în ultima vreme legat de activităţile sale zilnice, fiind foarte activă pe conturile de socializare. Toată ziua de sâmbătă, Adelina a postat poze cu ea sexy, la care un admirator a întrebat-o: ”Pe bune? asa ocean fain ce vezi dupa copacul ala”, iar vedeta i-a răspuns: ”Of ce greu e cu unii dintre voi…Este vorba de vederea pe care o aveam în această poză”.

Se pare că Adelina încearcă să treacă peste această despărţire, prin sport, deoarece vedeta este mai mereu prezentă în sala de fitness, aşa cum a fost şi azi.

sursa: cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*