Cea mai certareata zodie in saptamana 11 – 17 martie 2018 – De maine se declanseaza HAOSUL

Cea mai certareata zodie in saptamana 11 – 17 martie va avea de furca aproape cu toata lumea. Vezi despre cine este vorba!

CEA MAI CERTAREATA ZODIE. Inceputul de saptamana debusoleaza complet unul din cele mai sensibile semne de apa. Va fi nevoit sa isi muste buzele de fiecare data inainte sa spuna ceva deoarece cuvintele sale pot rani cu usurinta. Miercuri este singura zi din saptamana cand nu va avea probleme cu cei din jur.

Cu toate acestea, saptamana va fi una excelenta din punct de vedere meditativ, mai ales spre final. Racul, caci despre el este vorba, va reusi sa isi adune fortele pe la finalul saptamanii si sa revada toate greselile pe care le-a facut in cursul saptamanii.

Nu este exclus sa vedem orgoliosul Rac cerandu-si scuze pentru tonul ridicat, ironiile ori ofensele pe care le aduce de multe ori fara sa le gandeasca. Stresul si necazurile financiare par a fi cauza comportamentului acestui semn de apa. Sensibilitatea lui va fi transformata in agresivitate in saptamana ce vine.

CEA MAI CERTAREATA ZODIE IN SAPTAMANA 11 – 17 MARTIE 2018. Nu va spune lucrurile cu rautate; totul este cauzat de vulnerabilitatile si frustrarile sale cele mai ascunse pe care cu greu le poate exprima celor din jur. Racul va avea senzatia ca nimeni nu poate intelege cu adevarat ceea ce traieste, fapt pentru care va lua foc de fiecare data cand cineva i se va adresa.

Este doar o saptamana proasta, deci nu e cazul ca acest nativ sa dispere, pentru ca de lunea viitoare, totul se reasaza in sufletul acestuia.

Tot din 14 martie s-ar putea sa dispara problemele financiare care se acutizeaza in perioada 11 – 17 martie. Asadar, atentie cum tratati cu Racul in zilele urmatoare, caci sensibilitatea lui se poate manifesta intr-o mie de feluri imprevizibile!

sursa: revistateo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*