Cea mai incitanta proba de la Exatlon! Concurentii au primit-o cu zambetul pe buze! Imagini sexy din lupta fetelor

In emisiunea Exatlon 13 martie a fost introdusa o proba noua. Faimosii si Razboinicii trebuie sa-si pastreze echilibrul cat mai mult, pe barna, in timp ce se lupta cu doua bete. Pierde cel care cade primul in apa.

Alina si Larisa, in primul meci la feminin, au oferit un spectacol incendiar. Intr-un final, Alina a iesit castigatoare aducand un punct important pentru echipa sa.

Iar miza e super ravnita – castigatorii capata protectie si Casa pentru 3 nopti.

 

sursa: wowbiz.ro

 

Lupta crancena! Rasturnare de situatie in tabara Razboinicilor in lupta pentru imunitate! Cu lacrimi in ochi a facut anuntul

Razboinicii au pierdut in editia EXATLON 13 martie in fata Faimosilor iar acum duc lupta pentru imunitate.

Din pacate, n-au reusit sa se salveze nici de data asta si inca un membru din echipa Razboinicilor va parasi competitia.

Stefan e player of the week si a castigat protectia, avand dreptul la o nominalizare.

Alex a castigat proba imunitatii si are si el dreptul la un vot. Dezamagit de ultimul punct pierdut in fata Faimosilor, Alex a plans dupa lupta pentru protectie.

„Sunt afectat. Nu mi doresc sa mai plec de acasa in jocul de protectie si sa ne intoarcem. Sunt demoralizat, vreau sa avem toti protectie de acum incolo. Atat am avut de spus. Sunt afectat de punctul pierdut la ultima proba „, a declarat Alex cu lacrimi in ochi dupa ce a castigat proba.

sursa: wowbiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*