Cel mai sincer interviu cu băieţii de la CARLA’S DREAMS! „Unii ne privesc ca pe nişte ciudaţi”

Cel mai sincer interviu cu băieţii de la CARLA'S DREAMS!

Carla’s Dreams a reuşit să intre în înima publicului chiar din momentul în care s-au lansat, mai exact în 2012, când au cântat alături de Inna piesa “P.O.H.U.I.”. De atunci şi până acum au scos hit după hit, iar numărul vizualizărilor pe Youtube creşte de la o zi la alta.

Băieţii au adoptat un stil diferit de ceilalţi artişti, iar când urcă pe scenă au toată faţa pictată şi tocmai acest lucru i-au făcut deseori pe mulţi să exclame “uau”. Uneori make-upul băieţilor durează destul de mult şi asta pentru că e nevoie de multă răbdare şi minuţiozitate.  Este destul de greu şi ocupă destul de mult timp, dar este un preţ pe care îl plătim cu bucurie de fiecare dată. Machiajul durează mult, aproximativ o oră, în funcţie de situaţie. Inainte de concerte, ne facem noi machiajul şi durează mai puţin. Alteori un make-up artist şi durează o oră. Unii ne privesc ca pe nişte ciudaţi, dar credem că din moment ce asta contează prea mult, rişti să te pierzi în judecăţi de valoare”, au declarat membrii trupei pentru revista CIAO!.

În ciuda faptului că se bucură de un succes foarte mare, baieţii sunt foarte modeşti şi speră să ajungă cât mai sus din punct de vedere muzical. Credem că încă suntem pe drum şi ca orice drum, are obstacolele lui. Nu ne-am setat niciodată ca scop să facem o comparaţie sau să fim diferiţi într-un anumit fel. Suntem mai buni decât unii şi mai răi decât altii dintr-o mulţime de puncte de vedere. ”, au mai adăugat ei.

Multă lume se întreabă cum de reuşesc să transmită atât de bine mesajele cântecelor şi mai ales de unde se inspiră astfel încât niciodată nu dau greş. “Uneori din vieţile noastre, alteori din vieţile altora. Uneori din ceea ce vedem, alteori din noţiuni abstracte”, au completat ei. Preţul succesului se plăteşte cu multe ore de muncă şi cu foarte puţin timp liber, însă băieţii fac faţă oricărei provocari.  Solistul trupei va face parte în această toamnă din juriul emisiunii ’’Next Star”, de la Antena 1, alături de Horia Brenciu şi Delia, ceea ce înseamnă o muncă în plus şi multă dăruire, dar…doar muncind poţi ajunge unde îţi propui.

sursa: cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*