19

Cum se schimbă zodiile după căsătorie

După căsătorie, relaţia voastră şi atitudinea lui o să se mai schimbe, faţă de cum eraţi înainte de marele pas. Dar nu este cazul să îţi faci probleme, pentru că poţi afla chiar acum la ce să te aştepţi.

3 zodii de bărbați care se schimbă după căsătorie

Leu: Indiferent cum era pe vremea când te curta sau eraţi numai iubiţi, după căsătorie el devine – dacă nu era deja – regele fără coroană al relaţiei voastre. Nu te hazarda să îi conteşti autoritatea, iar dacă vrei să-l manipulezi fă-o cu delicateţe.

Berbec: Dacă te-a “vânat” mult până să te convingă, după căsătorie o să simţi că se relaxează şi pasiunea începutului se mai domoleşte. Ca să-i păstrezi viu interesul continuă să faci fiţe şi program cu fetele care să nu-l includă şi pe el.

Taur: Dacă mai era un dubiu până acum, de acum e clar: eşti A LUI, cu totul şi cu totul. Vestea bună este că va avea mare grijă de tine, vestea proastă este că va pretinde să renunţi la cine ştie ce acte de independenţă şi să devii o bucătăreasă excelentă.

Cum se comportă celelalte zodii după căsătorie

Gemeni: Poate că tu eşti în al nouălea cer, însă el e pe undeva, în adâncuri, convins că a fost prins în capcană şi caută deja portiţe de salvare. Dă-i pace şi libertate de mişcare, fără să îţi faci griji, şi-o să-l faci fericit.

Rac: Cu el, după căsătorie este chiar mai bine ca înainte. Şi încă pentru mult timp! Nu lipsi prea mult de acasă, chiar dacă ai o carieră fantastică. Pentru el e impotant să simtă că acorzi atenţie şi energie ca să faci din căminul vostru un loc plăcut.

Fecioară: Soţul Fecioară este liniştit şi devotat. Este cel mai greu de dus la altar, însă dacă te-a luat de nevastă înseamnă că are sentimente profunde, chiar dacă nu le prea exprimă. Atât că te cam critcă. Ori te obişnuieşti, ori te perfecţionezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*