Decizia radicala luata de Giani Kirita! Este vorba despre plecarea lui de la Exatlon

Dupa ce se va intoarce din Republica Dominicana, Giani Kirita de la Exatlon se va dedica unei cariere de antrenor de fotbal.

Se pare ca Giani Kirita de la Exatlon a decis ce va face dupa terminarea concursului. In toamna trecuta, el a absolvit cursurile Scolii de Antrenori a FRF si a obtinut licenta A, care ii permite sa pregateasca echipe de tineret si seniori. Pentru a fi antrenor principal in prima liga, Kirita va trebui sa ia Licenta PRO.

Giani Kirita de la Exatlon vrea sa fie elegant ca antrenor
Giani Kirita si-a propus sa aiba o alta imagine ca antrenor. Daca el a pozat in dur, atat ca fotbalist, cat si ca vedeta de televiziune, Kirita isi doreste sa fie elegant ca antrenor, urmand chiar sa-si ascunda tatuajele, pentru ca se va imbraca doar la costum.

Giani Kirita de la Exatlon va avea mai multe tinute oficiale
Dupa ce si-a luat licenta de antrenor, Giani Kirita de la Exatlon s-a dus la atelierul de croitorie al unui prieten pentru a-si comanda mai multe randuri de costume. „În scurt timp voi îmbrăţişa rolul de antrenor şi cu această ocazie l-am vizitat pe bunul meu prieten Alberto Dobre, pentru a-mi pregăti câteva ţinute oficiale”, a explicat Giani Kirita.

sursa: wowbiz.ro

 

Ce spune fratele lui Lupu de la Exatlon despre nominalizare! “Ionut il vrea afara”

Fratele lui Ionut, concurentul Exatlon, care a fost nominalizat luni seara pentru eliminare, nu crede ca “Razboincul” va pleca acasa.

Lupu, Alina si Alex Moraru sunt cei trei concurenti nominalizati in editia Exalon din 5 martie pentru a fi eliminati. Daca Alex Moraru a fost propunerea echipei, Alina a lui Alex, Lupu a fost nominalizat de Ionut, in calitate de jucator cu cele mai multe puncte in aceasta saptamana.

Zapp, fratele lui Lupu, a marturisit ca el este convins ca tanarul nu va iesi din competitie. Insa a spus ca Lupu a fost nominalizat de Ionut pentru ca acestuia ii este frica de el.

“Ionut il vrea afara pentru ca ii este teama de el. Nominalizarea a fost corecta insa, pentru ca Lupu nu a adus puncte, asta pentru ca nici nu a jucat”, a precizat Lucian Lupu, zis Zapp.

De altfel, in Arena Exatlon, Lupu a marturisit ca el nu prea a jucat in ultimele zile, dar asta pentru ca echipa a hotarat asta sau alti concurenti au vrut sa participe la probe: “Eu sunt pregatit in fiecare zi sa jos si sa castig pentru echipa mea”.

Ce spune fratele lui Lupu de la Exatlon despre nominalizare! Zapp crede ca Lupu ramane in competitie
Stefan Lupu, pe numele complet, este un tanar sportiv din Ploiesti, care a reusit sa-i impresioneze pe toti dupa cateva victorii neasteptate. El l-a invins pe Vladimir Draghia inca din prima zi in care a intrat in competita Exatlon.
Stefan Lupu a ajuns in Republica Dominicana in urma cu o luna, el inlocuindu-l pe Bogdan, concurentul Exatlon care a decis sa se intoarca acasa.

Si fratele lui Lupu a aparut la tv. Lucian Lupu, zis Zapp, este castigatorul unui alt show extrem, „Supravietuitorul”.

sursa: wowbiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*