Diana Belbita a luat-o la rost pe Mariana, dupa ce Razboinicii au castigat proba: „Cu siguranta e finalista intr-un concurs de falsitate” Cum s-a aparat concurenta de la Exatlon

Gestul facut de Mariana din echipa Razboinicilor a scos-o din sarite pe Diana Belbita. Concurenta de la Faimosi a luat-o la rost, dupa ce Razboinicii au castigat proba.

„Voi incepe cu felicitari astazi si nu voi felicita echipa mea. O voi felicita pe Mariana. Cu siguranta e finalista intr-un concurs de falsitate. Imi asum dreptul sa fiu o scorpie. Nu mi se pare corect atunci cand aici se considera ca pornim de la egal la egal. Sa vii dupa doua reprize in care ai pierdut si la jumatatea celei de-a treia sa spui ca nu mai joci. Daca aveai o accidentare ai fi spus-o dupa primul sau al doilea joc si astfel sa lasi o concurenta mai buna. Eu a trebuit sa intru tura dupa tura si astfel am pierdut. Cu toate acestea, ai putut sa arunci, nu ai mai putut sa tii. „, a declarat Diana Belbita.

„As vrea sa nu fii in locul meu ca ma doare operatie la mana, nu vreau sa mi se dezlipeasca operatia la mana, la tendon. Am vrut sa intru chiar pe traseu, dar ei au decis asa. Imi pare rau ca tu crezi asta”, s-a aparat Mariana.

sursa: wowbiz.ro

 

 

Razboinicii au izbucnit in plans atunci cand au citit mesajele de la familiile lor! Concurentii au fost coplesiti si au facut marturisiri emotionante

Razboinicii au castigat in aceasta seara prima proba, asa ca au s-au bucurat de o masa copioasa si au primit mesaje de la membrii familiei lor.

Concurentii au primit mesaje extrem de emotionante care i-au facut pe toti sa planga.

„A fost foarte coplesitor, dar ma bucur ca este fericita ca sunt in aceasta emisiune. Cand am vazut mesajul de la sotie am simtit ca e langa mine, chiar daca ii e greu fara mine, trebuie sa fie tare”, a spus Ionut.

„Nici nu stiam ca e un asa punct sensibil pentru mine. Mereu mi-am dorit sa-i fac mandri si au zis asta in mesaj”, a spus Stefan printre lacrimi.

 

 

sursa: wowbiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*