Dorința cu care Israela s-a stins din viata : ” Pentru ASTMUL meu…”

Israela Vodovoz s-a stins din viață lăsând în urmă amintiri plăcute și neplăcute. Femeia de afaceri care avea o pensiune în Vișeul de Sus, Maramureș, a plecat în lumea de dincolo cu un mare regret.

În viitorul apropiat mă voi muta în Spania, în zona Alicante, unde clima este adecvată pentru astmul meu. Casa Livisra din Vişeul de Sus, colţul de Rai, este de vânzare sau accept orice formă de colaborare pentru reactivarea ei.

Cel mai important pentru mine este să găsesc oameni sinceri şi dedicaţi. restul este maleabil”, scria Israela pe pagina ei de Facebook.

Israela era cunoscută publicului larg datorită relației pe care a avut cu Liviu Arteni, în vârstă de 46 de ani, ea având 70.

Femeia a rămas singură timp de jumătate de an după ce a apărut în mai multe scandaluri televizate. Diferența de vârstă dintre ea și soțul ei nu a contat absolut deloc, însă în primăvara anului 2016, Liviu a părăsit căminul conjugal, iar acum un an cei doi s-au separat și în acte.

„Sunt celebra si falita!”, a fost una dintre declarațiile care au făcut-o celebră în cadrul emisiunii „Asta-i România!” de la Kanal D.

„De multe ori, oamenii știu, dar nu intervin. Mentalitatea că „rufele murdare se spală în familie” sau că este vorba despre ”o problemă de cuplu” face ca multe acte de violență împotriva femeilor să rămână între patru pereți.

Mi-ar plăcea să intervii atunci când auzi despre cazuri de violență domestică, hărțuire sau viol.” a publicat Israela pe facebook în dreptul unei fotografii simbol.

„Simțeam ca ma afectau energiile din jurul meu şi am renunţat să mai apar la televizor de aceea. Am o boală grea, astm şi trebuie să o ţin sub control.

Nu pot să ies, aerul poluat din Bucureşti… eu în altă parte, din unele motive nu pot să locuiesc, schimbările de temperatură pentru mine… sunt otravă.

Am o boală cronică, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de paşi, la 50 de paşi devine greu. Eu îmi asum această izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine. Dacă vorbesc acum aşa, fără să îmi trag sufletul, încă e bine. Am reţinut apă. Creierul e OK,” a declarat Israela, pe data de 8 februarie, în cadrul emisiunii „Agenția VIP”.

sursa: revistateo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*