Dosar penal pentru MOARTE SUSPECTA . Detaliul șocant despre moartea Israelei!

La 70 de ani, femeia de afaceri și fostă dansatoare Israela a murit. Femeia de afaceri a fost găsită fără viaţă, aseară, în locuința sa, căzută în baie. În ultima vreme, s-a retras din lumea mondenă, mai ales că era divorțată și avea probleme de sănătate, fiind bolnavă de astm.

Paramedicii au găsit-o fără suflare în locuință, căzută pe podea și dezbrăcată.

„La ora 18.30 am fost anunţată de către o bună cunoştinţă a doamnei Israela Vodovoz că nu mai răspunde de aproximativ 4 zile.”, povesteşte Rodica Bucur. Avocata Israelei a sunat imediat la 112. Iar pompierii, poliţiştii şi criminaliştii au ajuns în grabă la locuinţa cunoscutei femei de afaceri. După ce angajaţii ISU au spart uşa apartamentului, au găsit-o fără suflare, în baie. Era dezbrăcată şi căzută pe podea. „S-a descoperit că doamna Israela Vodovoz a suferit un accident. Se presupune că nu au fost urme de violenţă sau alte urme de intrare prin efracţie.”

Criminaliştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar trupul neînsufleţit a fost dus la Institutul Naţional de medicină Legală pentru necropsie.

sursa: a1.ro

Cât a suferit „sărmana” Israela! Încă de acum doi ani, plângea că Liviu o bate și e alcoolic: ”Nu mai vreau să fiu căsătorită cu el. Nu pot să fiu numai eu vinovată!”

Relaţia dintre Israela şi Liviu nu mai era în 2016 cum era în urmă cu câţiva ani. Cei doi ajunseseră la cuțite şi au făcut declaraţii acide în emisiunea „Un show păcătos”. Din păcate, au auns la divorț, iar Israela se refugiase cu totul în casă, nemaifiind prezentă la evenimente mondene.

n urmă cu doi ani, Liviu a fost pus să promită că se va lăsa de băut și a spus și când va face acest lucru: ”Mă voi lăsa de băut după divorț”, a dezvăluit Liviu.

”Nu mai vreau să fiu căsătorită cu el. Nu pot să fiu numai eu vinovată. Am greșit și eu foarte multe. Ideea este următoarea. În momentul în care eu am decis că se va trage linie, se va trage. Eu am obosit”, a spus și femeia de afaceri supărată. Atunci cei doi spuneau că vor divorța, ceea ce s-a și întâmpla până la urmă.

Israela și Liviu formau unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, iar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. Zâmbetele de altădată, dublate de sărutări fierbinţi, dispăruseră complet încă de acum doi ani. Ceea ce le-a distrus căsnicia ar fi fost căderea lui Liviu în patima beției.

sursa: a1.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*