După un an de relaţie, iubitul SIMONEI TRAŞCĂ i-a făcut o declaraţie de iubire… scârboasă! „E aşa de puternic focul între noi, că şi dacă…”

După un an de relaţie, iubitul SIMONEI TRAŞCĂ i-a făcut o declaraţie de iubire... scârboasă!

Simona Traşcă a devenit celebră drept “Pamela de România”, atunci când a apărut cu formele ei apetisante şi pletele blonde în lumea mondenă din Capitală.

Deşi are un fiu cu fostul soţ, un libanez care a abuzat-o pe durata căsniciei, iar în buletin nu mai este deloc o tinerică, trupul Simonei înnebuneşte în continuare bărbaţii, mai ales după “ajustările” făcute la estetician. Însă, blondina este luată (din nou!), de acelaşi bărbat! Deşi relaţia dintre Simona şi Vassy Borneu, tinerelul din Paris, cel care a cerut-o de soţie fix de ziua ei, părea să fie încheiată definitiv, după ce blondina a rupt logodna cu el şi l-a „defiinţat” într-o serie de interviuri, iată că cei doi nu au rezistat unul fără celălalt şi au redevenit un cuplu

Recent, cu ocazia aniversării de un an de relaţie, Simona Traşcă a postat pe contul ei de Facebook declaraţia primită de la Vassy, însă, în loc de cuvinte dulci de amor, acesta i-a făcut un compliment cel puţin scârbos. „E aşa puternic focul dintre noi… că şi dacă te pişi pe el NU se stinge”, a fost mesajul primit de blondină.

(Georgiana Laciu) sursa: cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*