Emisiune nouă la Pro TV, cu BOBONETE, IPATE şi STRUNILĂ, programată la concurenţă cu tabloidele de noapte

Emisiune nouă la Pro TV, cu BOBONETE, IPATE şi STRUNILĂ, programată la concurenţă cu tabloidele de noapte

Pro TV pune o emisiune de comedie la concurenţă cu tabloidele de noapte de pe Antena 1 şi Kanal D. Cel puţin în serile de miercuri şi joi.

Noua producţie îi va avea drept actori pe Bobonete, Octavian Stunilă şi Paul Ipate. Cei trei vor fi la cârma producţiei Jocuri de celebritate, ce va fi difuzată în această toamnă la Pro TV. Producţia, inspirată de show-urile de improvizaţie, va fi difuzată miercurea şi joia, de la 22.30. În serile respective, ştirile de noapte ale Pro TV vor fi decalate.

Mihai Bobonete: ”E o emisiune frumoasă. Nu are legătură cu emisiunea lui Măruţă. Emisiunea se cheamă Jocuri de celebritate şi este o noutate. Am tot prezentat jocuri de imporvizaţie. Emisiunea este foarte aproape de improviaţia, dar cu vedete. Premiul este de 10.000 de lei pe ediţie. Sunt ediţii extraordinare, cu Florin Bucuioc, cu Neti, o să vedeţi”.

Despre format: Bobonete este gazda emisiunii, în care se vor duela două echipe: una condusă de Paul Ipate, iar cealaltă condusă de Octravian Strunilă. Echipele, din care fac parte şi vedete vor trece prin tot felul de probe amuzante: mimă, ghiceşte melodia etc.

SURSA: CANCAN.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*