10-irinel-columbeanu_01

EXCLUSIV. Irinel Columbeanu și-a prelungit vacanța cu ”un ciubuc”. De la Ocean la Marea Neagră!

Irinel Columbeanu s-a întors din Statele Unite cu aproximativ o lună mai târziu decât era stabilit, doar că odată revenit în țară, omul de afaceri nu s-a întors la Izvorani.

10-irinel-columbeanu_01.jpg

Irinel Columbeanu i-a oferit fiicei sale, Irina, o vacanță plină cu multe deplasări, fie în afara granițelor, fie în afara capitalei, pe meleaguri autohtone. După ce și-a prelungit sejurul în Statele Unite cu aproximativ o lună decât stabilise inițial cu fosta sa soție, Monica Gabor, că va sta în America, omul de afaceri și-a continuat concediu pe litoralul românesc. Unde normal, se află în aceste zile, împreună cu Irina. Iri a poposit în același resort unde obișnuiește să stea în fiecare an, între Mamaia și Năvodari, acolo unde de altfel a fost și Moni, cu ocazia ultimei sale vizite în România.

Irinel Columbeanu are încă trecere pe litoral

Dată fiind notorietatea sa, Irinel Columbeanu beneficiază de anumite gratuități și reduceri, în ceea ce privește cazarea sa în luxosul apartament din respectivul complex, în schimbul promovării resortului cu pricina. În plus, acolo este locul preferat al Irinei, care și de această dată a ținut să meargă la mare, împreună cu tatăl său, după ce și-a revăzut mama, după o pauză de aproximativ un an de zil

SURSA: http://www.libertatea.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*