EXCLUSIV / Nașul Măruță a luat în balon vedetele care transmiteau live nunta lui What’s Up pe net. ”Suntem ‘în exclusivitate’ pe zeci de pagini de Facebook!”

Din seara zilei de duminică și până în zorii zilei de ieri o parte importantă a showbiz-ului muzical și-a luat liber pentru a petrece la nunta lui Marius Ivancea, solistul și compozitorul cunoscut drept What’s Up, cu Simina, agentul său. Nași le-au fost Andra și Cătălin Măruță.

andra-whatsupScena, amplasată pe esplanada unui palat autentic din apropierea Bucureștiului, a fost toată noaptea ocupată căci soliștii invitați s-au străduit să-și impresioneze concurența. Mult așteptatul moment al serii, valsul mirilor, a ieșit impecabil, dar a creat un spectacol furibund în rândul vedetelor invitate în încercarea de a importaliza momentul. Zeci de starlete s-au luptat cu ajutorul propriile telefone să-și crească numărul de like-uri pe propriile pagini de socializare prin ”transmisii” live de la locul faptei. În stilul ce l-a făcut cunoscut, nașul proaspeților miri, Cătălin Măruță, le-a dat o palmă plină de ironie celor ce s-au ocupat cu transmisia momentelor de la nuntă au inundat internetul făcându-i pe mulți să roșească, precum Anda Adam, Adina Buzatu, Ruby, Oana Roman, Andreea Bănică ori Dorian Popa. ”Chiar nu avem nevoie de presă. Să știți că acum suntem ”în exclusivitate” pe Facebook, pe zeci de conturi”, le-a transmis la microfon invitaților Măruță, luându-i peste picior pe cei care sperau la 03.00 dimineața să strângă aprecieri cu un eveniment din viața altora.

Următoarea petrecere pe care a promis-o What’s Up va fi un botez căci îi dorește gemeni. ”Mulți din familia mea au gemeni. Acesta este visul nostru, al meu și al Siminei și sigur Dumnezeu mă ascultă!”

sursa: cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*