EXCLUSIV. Ozana Barancea a slăbit 40 kg, iar acum

Nu a mai suportat și a făcut-o! Și-a zis: ”Nu-s nici prima, nici ultima!” Ozana Barabancea și-a micșorat stomacul în vara acestui an, iar rezultatele sunt de-a dreptul uimitoare. Jurata de la ”Te cunosc de undeva!” a slăbit nu mai puțin de 40 de kilograme, iar acum se mândrește cu silueta ei. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă imaginile cu ”noua” Ozana, într-o formă de zile mari!

Și suferința asta are limitele ei! Ozana Barabancea a luat atitudine… Prea multe kilograme în plus, așa că operația de micșorare a stomacului a fost cea mai bună variantă. Pentru că sportul pe care l-a încercat nu a dat deloc roade. După ce a căutat în toată Turcia clinici una și una, Ozana a ales din România. Soprana a suferit intervenția chirurgicală, iar viața i s-a schimbat. Radical!

„Cred că m-am îngrăşat pe fond nervos. Este un act de mare curaj, pe care nu credeam că pot să-l fac. Eu sunt sănătoasă tun, dar nu eram mobilă, nu puteam să fac mai nimic, să mă joc cu copiii mei. Eu fac de patru luni sport de patru ori pe săptămână, dar nu am dat jos cât am vrut eu, iar mâncatul ăsta compulsiv nu m-a ajutat deloc. Acum am să beau trei săptămâni lichide, supe strecurate, ceaiuri. Dacă puteţi să credeţi, am savurat linguriţă cu linguriţă un iaurt de băut. Am spus adio tuturor băuturilor acidulate. Eu oricum nu prea beau nici alcool”, a spus Ozana, la puțin timp după operație.

I-a mai rămas doar 15 la sută din stomac, însă premisele unei vieți întregi cum multe nopți a visat.

E sprintenă ca-n tinerețe!
Mai bine de jumătate de an a trecut de la acea intervenție, iar Ozana Barabancea (47 de ani) este de nerecunoscut. A slăbit 40 de kilograme și se simte ca-n prima tinerețe. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a întâlnit-o pe vedetă în timp ce se deplasa către o agenție de turism, probabil, pentru a programa o vacanță de vis. Ozana a ajuns până aproape de imobil cu mașina. Roz a fost culoarea predominantă a hainelor pe care le-a îmbrăcat, trening, eșarfă, la care a adăugat niște cizme negre și o ”blană” maronie. A ieșit grăbită din mașină, arătându-și silueta la care visase.

Mai întâi pe stradă, apoi pe trotuar a parcurs fuguța drumul până la poarta agenției. A sunat de câteva ori, i s-a deschis, a intrat grăbită. Cu zâmbetul pe buze, Ozana a păsăsit după jumătate de oră imobilul. Mândră de corpul etalat în plină zi, Ozana Barabancea a ajuns la mașină și s-a dus apoi glonț către casă.
La mai bine de șapte luni de când operația i-a schimbat viața, Ozana Barabancea spune că i-a fost necesară și o dietă, fiind obligată să renunțe la desele ”ciuguleli”.

„Înainte, mâncam dezordonat. Trebuie să avem nu doar o alimentaţie sănătoasă, ci să alocăm şi timp pentru a mânca. Atunci când mâncăm, nu trebuie să dăm SMS-uri, nu trebuie să ne uităm la televizor, nu trebuie să vorbim la telefon, trebuie să ne deconectăm. Acum mănânc trei mese pe zi. Mănânc şi dulce, dar important este să renunţi la ciuguleli. Disciplina este extraordinar de utilă”, a dezvăluit Ozana.

sursa:cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*