EXCLUSIV. Problemele tatălui Radu Mazăre l-au îngenunchiat pe juniorul Răducu. I-a căzut părul și a ajuns pe mâna psihologilor

Cu toate că era cercetat în mai multe dosare, nimeni nu se aștepta ca Radu Mazăre să ajungă în spatele gratiilor. Cu atât mai puțin fiul său, Radu Jr., care avea o relație extrem de strânsă cu fostul edil al Constanței. Așa că, momentul în care Mazăre a fost ridicat de mascați și dus în arest, fiul său a fost mai mult decât afectat, suferind poate mai mult decât tatăl său.

radu mazare

Surse din preajma tânărului susțin că Radu Jr. a conștientizat cu greu că fostul primar a fost arestat și că, imediat ce și-a văzut părintele în spatele gratiilor a intrat în depresie. Deși mama lui, cât și prietenii au încercat să-i ridice moralul, tânărul nu făcea față situației.

La cei 23 de ani, Răducu nu a învățat să gestioneze situațiile tensionate, deși tatăl său a încercat să-l pregătească încă de când era un copil. Așa se face că, pe fond de stres, nu doar că a intrat în depresie, dar a suferit și de alopecie (n.r. lipsa parțială a părului datorată factorilor de stres).

radu mazare

Radu Mazăre a făcut terapie la Londra și în România

Student la o prestigioasă facultate din Londra, Radu Jr. a încercat mai întâi tratamentele medicilor din Marea Britanie. Aceleași surse povestesc că, deși medicii din Londra erau destul de buni, fiul lui Radu Mazăre nu a reușit să interacționeze cu niciunul. Așa că, pentru a reuși să scape de calviție, tânărul s-a reîntors în țară și a cerut ajutorul unor medici din Constanța.

Din fericire, problema alopeciei s-a rezolvat cu tratament medicamentos și cu creme, însă problemele psihologice își spun și acum cuvântul. Chiar dacă tatăl său s-a întors acasă și a renunțat la viața politică, juniorul nu și-a revenit complet de pe urma traumei suferite anul trecut. Aceleași surse ne povestesc că tânărul continuă să meargă la psiholog pentru a reuși să depășească depresia și să înlăture stresul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*