Fiul spiritual al Israelei rupe tăcerea. Adevărul despre moartea femeii de afaceri

Fiul spiritual al Israelei este în stare de șoc după ce a aflat că femeia s-a stins din viață. Cristi Pietricică a vorbit despre ce s-a întâmplat cu femeia de afaceri înainte să se stingă din viață.

„Nu-mi vine să cred. Am încercat să dau de ea și nu am reușit. Ea îmi răspundea imediat, de obicei. Chiar mi-ați dat o veste tristă. Pentru mine, Israela a fost ca o mamă a doua. Când am avut tatăl bolnav, am avut-o tot timpul lângă mine.

Acum, nu-mi regăsesc cuvintele. (…) Am vorbit acum o săptămână cu ea și mi-a spus că se simțea mai rău și de aceea nu ieșea din casă. Se simțea din ce în ce mai rău. Am vrut să mă duc în vizită, dar mi-a zis că nu primește pe nimeni din cauza energiilor.

Făcea un tratament în care doctorul i-a spus să nu aibă tangențe cu nimeni, în casă,” a declarat Cristi Pietricică, prietenul bun al Israelei, conform spynews.ro.

Celebra Israela Vodovoz a fost găsită moartă, în locuința ei, în seara de 9 martie.

Israela a fost găsită moartă în baie, dezbrăcată. Conform surselor, nimeni nu mai dăduse de ea timp de 5 zile, după care avocata a chemat autoritățile pentru a intra în casa ei, forțând ușa.

Israela Vodovoz a murit, la 70 de ani

Israela Vodovoz s-a căsătorit cu Liviu Arteni în 2008. Ei au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor.

În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ.

În ultima sa intervenție la televizor, Israela vorbise despre boala grea care a împins-o la izolare.

„Simțeam ca ma afectau energiile din jurul meu şi am renunţat să mai apar la televizor de aceea. Am o boală grea, astm şi trebuie să o ţin sub control.

Nu pot să ies, aerul poluat din Bucureşti… eu în altă parte, din unele motive nu pot să locuiesc, schimbările de temperatură pentru mine… sunt otravă.

Am o boală cronică, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de paşi, la 50 de paşi devine greu.

Eu îmi asum această izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine. Dacă vorbesc acum aşa, fără să îmi trag sufletul, încă e bine. Am reţinut apă. Creierul e OK,” declarase Israela, pe data de 8 februarie, în cadrul emisiunii „Agenția VIP”.

sursa: revistateo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*