FOTO EXCLUSIV! Monica Pop, cu peruca la inmormantarea lui Marin Moraru! Celebrul doctor oftalmolog sufera de cancer! Boala i-a recidivat in urma cu cateva luni si a transformat-o total

Monica Pop, la inmormantarea lui Marin Moraru

La jumatatea lunii aprilie, Monica Pop facea anuntul socant: cancerul de colon de care suferise in urma cu trei ani si de care credea ca scapase a recidivat. “Cel mai greu e psihic. Mai ales cand eu stiu ca am facut tot ce trebuia sa fac si totuși boala a recidivat… Ajungi sa te intrebi: cat bine am facut eu in viata mea, de ce tocmai eu a trebuit sa patesc asa ceva?! Fara dubiu, hazardul joaca un rol foarte mare in vietile noastre”, a marturisit Monica Pop, intr-o emisiune TV. Ea a povestit ca a trebuit sa fie operata din nou si ca urmeaza tratamente dure. Probabil ca acestea au facut-o sa piarda o parte din podoaba capilara.

Monica Pop poarta peruca

La inmormantarea lui Marin Moraru, miercuri, la Cimitirul Bellu, Monica Pop, care s-a ingrasat iar, a afisat o podoaba capilara bogata, un par lung, negru si lucios. La o privire atenta se observa insa ca aceasta era de fapt o peruca, pentru ca, in fata, se zarea putin din parul ei natural.

Monica Pop, in urma cu cateva saptamani

Monica Pop, in urma cu cativa ani, in perioada in care slabise foarte multDe altfel, Monica Pop nu a venit singura la inmormantare, ci insotita de fiica sa, Letitia, care i-a stat mereu alaturi.

Monica Pop a venit la cimitir, insotita de fiica sa, Letitia

Cea mai buna prietena a doctoritei este actrita Carmen Tanase, asa ca Monica Pop a fost deseori pe platourile de filmare ale telenovelelor unde aceasta juca alaturi de Marin Moraru. Asa s-au cunoscut cei doi si au devenit apropiati.

SURSA: http://www.wowbiz.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*