Giani Kirita, Vladimir Draghia si Catalin Cazacu au ras de Diana Bulimar: „Ai vazut cum era? Ziceai ca e mormoloc!”

Exatlon 11 martie. Giani Kirita, Vladimir Draghia si Catalin Cazacu s-au amuzat pe seama colegei lor, Diana Bulimar.

„Prin aia de iesi din apa zici ca suntem crocodili”, a spus Giani despre o proba.

„Foarte bine aluneca tricoul ala. Atat de bine ca Didi a crezut c-o sa alunece la fel. Ai vazut-o?”, a spus Vladimir.

„S-a proptit si a ramas acolo. Era crocodil! Ea e grasuta mai. N-a avut nici viteza destula, a venit bac! si a ramas la jumate”, a spus Cazacu.

„Ai vazut cum era, ziceai ca e mormoloc! Se vedeau doar niste manute”, a adaugat Giani.

sursa wowbiz.ro

Momentul care i-a lasat masca pe toti! Diana Belbita a luat-o la rost pe Mariana, dupa ce Razboinicii au castigat proba: „Cu siguranta e finalista intr-un concurs de falsitate” Cum s-a aparat concurenta de la Exatlon

Gestul facut de Mariana din echipa Razboinicilor a scos-o din sarite pe Diana Belbita. Concurenta de la Faimosi a luat-o la rost, dupa ce Razboinicii au castigat proba.

„Voi incepe cu felicitari astazi si nu voi felicita echipa mea. O voi felicita pe Mariana. Cu siguranta e finalista intr-un concurs de falsitate. Imi asum dreptul sa fiu o scorpie. Nu mi se pare corect atunci cand aici se considera ca pornim de la egal la egal. Sa vii dupa doua reprize in care ai pierdut si la jumatatea celei de-a treia sa spui ca nu mai joci. Daca aveai o accidentare ai fi spus-o dupa primul sau al doilea joc si astfel sa lasi o concurenta mai buna. Eu a trebuit sa intru tura dupa tura si astfel am pierdut. Cu toate acestea, ai putut sa arunci, nu ai mai putut sa tii. „, a declarat Diana Belbita.

„As vrea sa nu fii in locul meu ca ma doare operatie la mana, nu vreau sa mi se dezlipeasca operatia la mana, la tendon. Am vrut sa intru chiar pe traseu, dar ei au decis asa. Imi pare rau ca tu crezi asta”, s-a aparat Mariana.

sursa: wowbiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*