Horoscop 12-18 martie cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Ce nu trebuie să facă fiecare zodie în săptămâna următoare

Sâmbăta se va forma luna nouă în Pești, iar toată această săptămână e minunată pentru detox, curățenie, eliminare din viața noastră a lucrurilor pe care le vrem.

Este mai puțin recomandat în această săptămână să ne tundem părul, să ne vopsim sau să facem diferite tratamente.

Este o săptămână cu aspecte karmice. Ne dorim să trăim liber.

Berbec – Nativii acestei zodii vor avea o săptămână plină. Au multe de spus, de gândit. Sunt extrem de prezenți în tot ceea ce se întâmplă. Simt nevoia să corecteze niște lucruri mai ales în relația cu superiorii.

Taur – Este o săptămână a corecțiilor. Se vindecă răni sufletești, se repară relații s-au se înțelege într-un alt mod o problemă pe care au avut-o.

Gemeni – Sunt foarte sociali în această săptămână. Cei care sunt într-o relație tind să dea bătăi de cap partenerilor. Trebuie sp fie atenți la cheltuieli, dar pot avea un final de săptămână foarte bun.

Rac – E o săptămână în care se pune accentul pe carieră și acțiuni faorte importante care pot aduce faimă și respect. De aceea, luni este ziua cea mai tensionată pentru că luptă pentru scaunul lor.

Leu – Au activitate în zona comunicării elevate. Vor ava discuții cu privire la proiecte pe termen lung, planificarea vieții. Vor avea bătăi de cap cu acest lucru. Se gândesc cu cinve vor colabora ca să le iasă lucrurile pe care și le doresc.

Fecioară – Au o săptămână interesantă. Au nevoie de mai mult curaj și au nevoie de o persoană de care le subliniază calitățile.

Balanță – Foarte bună săptămână în plan relaționar, indiferent de relații. Discută foarte mult despre diverse lucruri: organizări privind casa, întâlniri cu dezbateri privind contracte și colaborări.

Scorpion – Foarte bună săptămână pentru muncă. Trebuie să se mobilizeze. Vor lucra la foc continuu, iar acest lucru vor aduce bani,

Săgetător – Nu au voie să cheltuie mult. Va fi o săptămână unde trebuie să fie mai calculați. Au nevoie de multă libertate, dar trebuie să știe că resursele materiale vor fi puține.

Capricorn – Se pot întâmpla lucruri fenomenale în carieră dar asta le afectează viața personală și trebuie să vadă dacă miza merită.

Vărsător – O săptămână în care trebuie să pună accentul pe sănătate. Au nevoie de soluții în această săptămână.

Pești – O săptămână care poate să aducă foarte mult bani. Au muncit enorm și vor fi răsplătiți. Trebuie să nu le întoarcă spatele celor care i-a ajutat.

sursa: antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*