Horoscop anual capricorn

Zodia cu cele mai multe realizari in 2016

De fapt, Capricornul este zodia cu cele mai multe realizari anul acesta. Realizarile tale, mici si mari, iti vor aduce foarte multa satisfactie si vei obtine prestigiu si castiguri semnificative. Este indicat sa fii implicata in tot ce faci si nu uita sa te porti frumos cu oamenii pe care ii iubesti.

Fii atenta la gesturile mici!

Anul tau a inceput oficial in 21 decembrie 2015, cu Venus in Scorpion. Multe sentimente de dragoste vor fi exprimate cu greu in 2016. Relaxeaza-te, dar fii atenta. Gesturile mici si indiciile vor avea un rol foarte important in acest an. Mercur va fi retrograd de patru ori in noul an. Prima data in ianuarie, cand poti face absolut tot ce iti doresti. Al patrulea Mercur retrograd va incepe in decembrie si va ramane asa pana la inceputul lui 2017.

Evoluezi mult anul acesta

Esti foarte organizata, asa ca nimic nu te va da peste cap. Orizonturile tale se largesc, calatoresti mai mult si intalnesti foarte multi oameni noi. Este o perioada in care simti nevoia sa accesezi cunostinte superioare, devii interesata de subiecte importante, vrei sa cunosti cat mai multe lucruri si sa evoluezi. Incearca sa ramai rationala in orice situatie si fugi de mentorii care nu sunt cinstiti sau care incearca sa te manipuleze.

Saturn poate sa aduca neplaceri

Foloseste-ti puterea mentala pentru studiu si incearca sa iti consolidezi cultura generala. Ramai cu picioarele pe pamant si fidela principiilor tale morale. Saturn va aduce in viata ta unele aspecte neplacute: animozitati, boli, pierderi, renuntare si sacrificiu. S-ar putea ca sanatatea ta sa aiba de suferit, asa ca mergi constant la controale. Condu cu atentie si fii atenta cand calatoresti, pentru ca riscul de accidente este mai mare. Fii precauta mai ales in martie – mai si august – septembrie.

SURSA: UNICA.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*