Horoscop de weekend 10 – 11 martie 2018. Cum ne schimbă viaţa luna din Săgetător

Berbec

Sambătă: E o atmosferă de sărbătoare, petreci o zi frumoasă cu familia. Îi propui partenerului tău să mergeți într-o minivacanță pentru că îţi doreşti să stai numai cu el

Duminică: Astăzi este o zi de relaxare. Vrei să mergi la un SPA şi probabil stabileşti să facă asta cu cea mai buna prietenă.

Taur

Sambătă: Eşti supărat pentru că te-ai certat cu unul dintre părinţi. Dar, cum zice o vorbă din popor, fă tu primul pas spre împacare.

Duminică: Treci printr-o perioadă puţin mai dificilă din punct de vedere financiar. Însă totul se rezolvă dacă iei lucrurile încet. Poţi să mai faci economii ca să nu mai ajungi în astfel de situaţii.

Gemeni

Sambătă: Priveşte viitorul cu alţi ochi. Vei vedea că lucrurile vor porni pe un făgaş mai bun dacă vei avea mai multă încredere în tine.

Duminică: Posibile neînțelegeri cu anumiți amici dar pe care nu trebuie să le pui la inimă. Uită puţin de probleme şi relaxează-te.

Rac

Sambătă: Vei negocia un contract cu partenerii de afaceri. Vei ieși în avantaj dacă vei ştii cum să te vinzi şi ce să le ceri partenerilor.

Duminică: S-ar putea să te cerți cu o persoană apropiată şi vei fi puţin cam supărat. Evită totuşi stările de nervozitate.

Leu

Sambătă: Nu vrei decât să te distrezi. Ai șanse să găsești un partener, dacă ești mult mai deschis unei relații.

Duminică: Astăzi este despre tine şi familia ta. Posibil să mergeţi la un restaurant unde să povestiţi ce s-a mai întâmplat în ultima perioada.

Horoscop de weekend 10-11 martie 2018
Fecioară

Sambătă: Lasă treaba, odihnește-te şi încearcă să pui pe primul loc relația cu partenerul de viață. L-ai cam neglijat în ultima perioadă.

Duminică: S-ar putea să fii acuzată de ceva și să trebuiască să demonstrezi că nu ești vinovat. Nu te enerva şi spune lucrurilor pe nume.

Balantă

Sambătă: Este primul weekend cu adevărat de primăvară. Ieşi în parc şi profită din plin de această. Mâine nu se ştie ce se întâmplă.

Duminică: Este indicat să eviti persoanele agitate. Pentru tine este o zi de meditaţie, vei reflecta foarte multa la ce s-a întâmplat în ultima perioadă.

Scorpion

Sambătă: Îți susții cu toată tăria convingerile și nu cedezi cu niciun preț, chiar cu riscul de a rămâne fără prieteni.

Duminică: Ai o zi frumoasă, te simți bine alături de prietenii. S-ar putea să primești un mic cadou.

Săgetător

Sambătă: Nu ai chef de nimic și s-ar putea să încurci lucrurile. E de preferat să stai acasă şi să nu intri în cont cu alte persoane.

Duminică: S-ar putea să afli ceva ce nu o să-ți convină în legătură cu partenerul tău. E posibil să urmeze niște schimbări.

Horoscop de weekend 10-11 martie 2018
Capricorn

Sambătă: Familia este foarte importantă pentru tine și o incluzi și pe ea, foarte serios, în marile tale planuri de viitor.

Duminică: Astăzi te decizi să ieşi din oraş. Vei face o mică escapadă cum doar ţie îţi place.

Vărsător

Sambătă: Ai început de mult un proiect pe care trebuie să-l schimbi. Ești foarte stresat și muncești în acest weekend.

Duminică: Nu sta acasă într-o astfel de zi, pentru că cele mai bune lucruri se vor petrece în afara propriului cămin.

Pești

Sambătă: Poate iti vin azi chiar si idei de afaceri, generate de discutiile foarte animate cu cei din anturaj, cu sansa de a gasi un potential client sau asociat.

Duminică: E o placere sa primesti atatea incurajari la propunerile pe care le faci celor cu care intri azi in contact.

sursa:huff.ro

Efectele miraculoase ale spanacului pentru o siluetă de vis

Spanacul la ajutat pe Popeye să devină puternic, dar știați că vă poate ajuta să pierdeți în greutate? Când ne gândim la alimentele care le incorporăm în dietele noastre de a pierde mai mult în greutate, adesea nu băgăm în seama spanacul, dar, potrivit unor cercetători, spanacul are un mare potențial pentru o scădere în greutate sănătoasă.

Spanacul și pierderea în greutate – abordarea științifică

Efectul spanacului asupra pierderii in greutate a fost recent obiectul unui studiu realizat la Universitatea Lund din Suedia. Autorul studiului a fost Charlotte Erlanson-Albertsson, profesor de Chimie de Medicină și Psihologie.

Studiul a inclus 38 de femei supraponderale și a durat 3 luni. În fiecare dimineață, înainte de micul dejun, participanții trebuiau să bea o băutură verde. Un grup a primit băutura care conținea 5 grame de thylakoide (membrane de frunze verzi găsite în spanac), iar al doilea grup de participanți a primit un placebo. Participanții nu știau carui grup au aparținut și singurele instrucțiuni pe care le-au primit erau să mănânce o dietă sănătoasă și echilibrată, compusă din trei mese pe zi. Ei au fost strict sfătuiți să nu ţină alte diete.

Rezultatele studiului au fost publicate pe site-ul oficial al Universității Lund și în revista Appetite. Rezultatele au aratat ca grupul care a baut placebo a pierdut in medie aproximativ 3,5 kg, in timp ce grupul care a primit tilacoide a pierdut in medie 5 kg. Mai mult, participanții din grupul tilacoid au raportat că au fost mai ușor să se lipească de cele trei mese pe zi, fără a se confrunta cu vreo poftă.

Cum poate spanacul să ne ajute să slăbim?

În primul rând, trebuie să aruncăm o privire la cea mai frecventă cauză a excesului de greutate și a obezității – poftele. Majoritatea oamenilor simt foamea hedonică, care este un alt termen pentru pofte. De obicei, aceștia preferă alimente nesănătoase, cum ar fi fast food, dulciuri etc. Majoritatea oamenilor nu sunt în măsură să reziste tentației care duce la obiceiuri alimentare nesănătoase și obezitate.

Cheia este sentimentul de suprimare și saturație a poftelor de foamete hedonice față de foametea homeostatică, care este, de fapt, o adevărată foamete care se ocupă de nevoile energetice de bază ale fiecărei persoane. Fast-food-urile, dulciurile și alte alimente prelucrate sunt absorbite rapid, iar hormonii care transmit semnale de sațietate creierului nostru și suprima poftele nu sunt capabili să țină pasul cu aceste alimente. Cu toate acestea, potrivit profesorului Erlanson-Albertsson și a echipei de oameni de știință care a lucrat la studiul menționat mai sus, extractul din spanac încetinește procesul de digestie, ceea ce le oferă hormonilor insterinici suficient timp pentru a fi eliberați și semnalează creierului că suntem plini. Tilacoidele extind digestia, produc senzație de sațietate și previne poftele. Acestea acționează ca supresoare a apetitului. Acest lucru înseamnă că suntem capabili să vă urmăriţi dieta fără a vă simți nevoiți să luaţi gustări și alte alimente inutile și nesănătoase. Oamenii de știință de la Universitatea Lund au arătat, de asemenea, că thylakoidele reduc foametea hedonică cu 95% și cresc pierderea în greutate cu 43%.

Diverse modalități de utilizare a spanacului pentru pierderea în greutate

Deoarece efectul benefic al spanacului în reducerea greutății corporale este dovedit științific, și spanacul se mândrește cu o gamă largă de beneficii nutriționale pentru boot, trebuie să îl includeți cu siguranță în planul de scădere în greutate. Mai jos găsiți câteva sfaturi și trucuri pentru diferite moduri de a încorpora spanacul în dieta ta:

citeste continuarea pe pagina >>2>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*