61573642

Horoscop zilnic 20 octombrie 2015. Astazi, Gemenii au reusite in plan profesional, iar Scorpionii primesc bani

Horoscop 2015 BALANTA – O sa va puneti toata diplomatia la bataie sa nu ripostati ori de cate ori partenerul de viata vine cu vreun repros – vreti liniste acasa. Va pregatiti de o relansare, poate vi s-a aprobat un proiect, ati dat vreun examen si ati obtinut o functie sau ati trecut la alt nivel de studiu.

Horoscop 2015 SCORPION – E momentul sa va-ngrijiti de sanatatea voastra, a familiei si de casa, de gospodarie, sa nu le lipseasca nimic alor vostri. Or sa va intre bani, poate fi salariul, pot fi si din colaborari si o sa va refaceti din punct de vedere financiar dupa o perioada de restrictii in zona asta.

Horoscop 2015 SAGETATOR – O veste buna ca puteti pleca la sfarsit de saptamana cu prietenii, la distractie si va fi totul pe gustul vostru. Va descurcati cu obligatiile contractuale, o sa va luati si banii, totul merge struna in perioada asta, sunt sanse de promovare, dar o sa fie si mult de lucru.

Horoscop 2015 CAPRICORN – Poate va consultati si cu familia inainte de a face o investitie in locuinta, ca sa n-aveti probleme dupa aceea. O suma de bani de la serviciu, desi se poate si din particular, dar in egala masura se observa si cheltuieli de la care nu aveti cum sa va sustrageti.

Horoscop 2015 VARSATOR – E posibil sa treaca diseara cineva pe la voi si sa va prinda bine schimbul emotional, ca poate nu erati in cea mai buna forma. Se pare c-o sa primiti banii pe care-i asteptati sau macar o parte si o sa achitati dari, mai puneti ceva deoparte si pentru iesirile la plimbare din weekend.

Horoscop 2015 PESTI – Poate va gasiti un job in particular si-or sa va ajunga banii pentru cheltuielile lunare, rate la banca, in mod special. Se nuanteaza frumos sfera sentimentala si o sa va puteti intalni sufletul pereche, marea dragoste sau un om cu care sa va-ntelegeti, sa puteti trai in doi.

Horoscop 2015 BERBEC – Poate iesiti la o cafea cu fiinta iubita si o sa pomeniti cate ceva si despre lucrurile la care vreti sa se renunte in relatia voastra. Va dati intalnire cu niste oameni care vor sa discutati detaliile unei afaceri, sa va puneti de acord si sa bateti palma, sa incepeti lucrul cat de curand.

Horoscop 2015 TAUR – Semne bune in dragoste, poate apare careva nou sau e un reviriment si relatia in care sunteti devine si mai vie, mai frumoasa. O sa va implicati in tot felul de activitati ale copiilor sau poate in familia voastra va avea loc un eveniment la care sa va aduceti cu totii contributia.

Horoscop 2015 GEMENI – O reusita in plan profesional, poate va sunt acceptate niste idei, strategii si o sa capatati bani si notorietate. Poate ceasul biologic v-anunta cumva ca o sa apara un copil in familia voastra, oricum, sunt semne bune in sfera emotionala si o sa simtiti ca plutiti, nu alta.

Horoscop 2015 RAC – Poate vine cineva pe la voi, din provincie si o sa stea o zi, doua, ca sa-si rezolve niste probleme de sanatate. Se observa rezultate de top la scoala, poate si copiii se descurca mai bine decat pan-acum, oti fi facut si unele eforturi financiare si-atunci se explica.

Horoscop 2015 LEU – O sa primiti, in sfarsit, un raspuns de la autoritati, vi se da voie sa construiti sau sa invatati la alt nivel sau poate ati castigat un proces. Ati putea beneficia de niste avantaje, un surplus financiar, capatati o functie si-atunci vi se mareste si salariul, primiti bonuri de masa.

Horoscop 2015 FECIOARA – Un sem de viata de la cineva care vrea sa va vedeti, sa cultivati mai indeaproape relatia, sa formati un cuplu stabil.  Sunteti plini de energie, capabili de lucruri marete si o sa nimeriti si conjunctura potrivita sa va lansati in proiecte care sa va puna in lumina reflectoarelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*