6

I-a filmat sărutându-se în mall! ADELINA şi SPEAK S-AU ÎMPĂCAT!

Adelina Ioana Pestriţu şi Ştefan Sprianu, cunoscut drept Speak s-au hotărât să treacă peste problemele care le-au produs despărţirea şi să se împace. CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, i-a filmat cei doi într-un mall din Capitală, unde se plimbau ţinându-se de mână şi nu au lipsit nici gesturile tandre. După ce s-au plimbat prin magazine, cei doi au decis să se relaxeze la un film.

Adelina Pestriţu s-a împăcat cu Speak.

Adelina Pestriţu s-a împăcat cu Speak.
Odată cu plecarea Adelinei în Maldive, fanii şi-au pus semne de întrebare

Adelina a plecat singură în Maldive, fără iubitul ei, unde a stat câteva zile bune, pentru un proiect profesional. De atunci au început şi întrebările fanilor, care insistau să le comunice dacă bruneta mai formează un cuplu cu Speak, sau nu. Cei doi au negat, anunţând că povestea lor nu s-a încheiat, însă, după întoarcerea brunetei, nu doar că cei doi nu au mai postat nici măcar o fotografie în care să apară împreună, aşa cum o făceau înainte, dar au mai postat mesaje misterioase pe Instagram, sugerând exact ceea ce susţineau oficial că nu este adevărat.

CANCAN.ro a arătat imaginile care demonstrează despărţirea

La scurt timp, CANCAN.ro a filmat-o pe fosta prezentatoare TV alături de părinţii ei, veniţi special să-şi ajute fiica să se mute din locuinţa unde a stat împreună cu iubitul ei pentru mai bine de doi ani. Chiar dacă o parte dintre admiratorii ei online au observat că imaginile recente sunt din apartamentul ei, Pestriţu a refuzat constant să confirme.

Adelina pare să fie foarte afectată de despărţire, având nevoie probabil şi de sprijinul moral al părinţilor, nu doar de cel fizic.

Adelina pare să fie foarte afectată de despărţire, având nevoie probabil şi de sprijinul moral al părinţilor, nu doar de cel fizic.

Deşi amândoi au păstrat tăcerea şi nu au dorit să comenteze absolut nimic în privinţa deciziei dureroase, gurile rele susţin că cel care ar fi greşit este Speak, lucru susţinut şi de un mesaj al Adelinei, de pe contul de Instagram. Chiar dacă păreau că încearcă să repare relaţia, imaginile CANCAN.ro sunt imposibil de contrazis, dovedind că despărţirea a avut loc.

Şi-au dat unfollow pe Instagram

După ce s-au scos de la status pe Facebook, păstrând doar faptul că sunt într-o relaţie, fără să mai specifice cu cine anume, Adelina şi Speak şi-au dat unfollow pe Instagram, alegând să se urmărească reciproc din nou abia în această dimineaţă, lucru care mai poate fi observat şi privind lista de „following”  a fiecăruia.

SURSA: CANCAN.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*