22

Încă o tragedie pentru Celine Dion. O altă persoană din familia ei are cancer

Cântăreaţa Celine Dion trece, din nou, prin clipe grele. O altă persoană din familia ei a fost diagnosticată cu cancer.

După ce şi-a pierdut soţul şi fratele în luna ianuarie, din cauza cancerului, Celine Dion primeşte încă o veste cumplită. O altă persoană din familia ei este la un pas de a fi răpusă de aceeaşi boală, care pare un blestem pentru cântăreaţă.

Este vorba despre un cumnat de-al artistei, aflat acum în fază terminală a bolii. Guy Poirier, soțul lui Liette, una dintre surorile lui Celine, urmează acum un tratament în centrul Maison Adhemen-Dion, o resedinţă care îi ajută pe bolnavii de cancer să se recupereze. Acest centru a fost numit după Adhemar, tatăl lui Celine Dion, care a murit în 2003 de cancer osos.

“Cumnatul meu încă este conştient. Sora mea, Liette, este lângă el şi este foarte puternică” a declarat Claudette Dion, cealaltă soră a lui Celine.

Nu este prima tragedie prin care trece Liette. În anul 1993, sora cântăreţei şi-a pierdut fiica de 16 ani, Karine, din cauza fibrozei chistice. Aflată într-o suferinţă cruntă, Karine a murit în braţele lui Celine Dion, în timp ce aceasta îi cânta la ureche melodia „The Birds of Happiness”. Moartea nepoatei ei a făcut-o pe Celine să devină protectoarea organizaţiei Cystic Fibrosis, din Canada.

Familia lui Celine Dion, marcată de cumplita boală

René Angélil, soţul lui Celine, s-a luptat aproape 20 de ani cu cancerul la gat, iar în cele din urmă a pierdut lupta pe 14 ianuarie 2016, cu două zile înainte să împlinească 74 de ani. Însă, în scurt timp de la tragicul moment,  Celine a primit o nouă lovitură. Fratele ei, Daniel Dion (59 de ani), a murit pe 16 ianuarie, la doar două zile de René. El suferea de cancer la creier, limbă și la gât. În anul 2003, şi tatăl cântăreţei s-a stins, răpus fiind de un cancer osos.

sursa:  http://www.libertatea.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*