Înfrângere dureroasă pentru Războinici! Mariana, replică neaşteptată: ”Este foarte dureros, nu pot decât să…”

Faimoşii au ieşit victorioşi în această seară, la Exatlon România, pentru a patra oară consecutiv, lucru ce i-a dezamăgit complet pe Războinici.

La scurt timp după ce Faimoşii au câştigat proba, ei au reacţionat şi s-au arătat extrem de trişti, însă au avut cuvinte de laudă la adresa echipei adverse.

”Îmi pare rău că am pierdut meciul decisiv, că am mizat pe unele puncte ale adversarului care s-au dovedit a fi bune. Consider că e penibil, că ne aflăm într-o postură de coşmar.”, a mărturisit Alexandru.

”Da, într-adevăr este foarte greu ceea ce trăim. este foarte dureros, nu pot să spun nimic decât că felicit echipa, o felicit pe Belbi, pentru că e tanc. Nu am ce să mai spun.”, a mărturisit Mariana.

”Îi mulţumesc Marianei, da, m-am bucurat de joc, e minunat, mi-am propus să nu intru în apă, pentru că nu ştiu cât de adâncă e.”, a mai spus Belbiţă.

Şi Valentin a fost la înălţime în această seară şi a adus punct echipei, lucru ce l-a bucurat mult.

”Da, într-adevăr mă bucur că sunt aici, că m-am integrat, că am adus un punct. Cred că contează că suntem uniţi, iar acest lucru se vede.”, a precizat el.

sursa: wowbiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*