Ionut Ghenu, IUBITUL Lorei, atac la adresa lui Andrei Stefanescu!

Lora s-a certat cu Liviu Varciu prin telefon, iar iubitul ei a intervenit si el pentru a purta un dialog cu Andrei Stefanescu.

Andrei Stefanescu a declarat in emisiunea „Asia Express” ca Lora „calca pe cadavre” pentru a obtine ce vrea, asa ca Ionut Ghenu i-a luat apararea iubitei lui.

„Eu aş fi luat-o ca pe un compliment, înseamnă că este o persoană puternică. E o figură de stil generată de ambiţia ei”, a spus Andrei Stefanescu.

„În glumă spune că i-a spus Lorei. Şi eu aş putea să-i spun multe în glume. Mi se pare un lucru uşor grosolan să-i spui aşa ceva unei femei. Faptul că noi am depăşit-o pe Daniela a fost pentru că eram într-o competiţie. Nu înţeleg de ce Liviu spune că suntem prieteni, iar în emisiune spune lucruri dubioase. Eu nu aş spune despre nimeni că a călcat pe cadavre ca să reuşească în viaţă. Lora se luptă cu viaţa nu calcă pe cadavre”, a spus Ionuţ Ghenu, iubitul Lorei.

sursa: wowbiz.ro

Liviu Varciu si Lora, la CUTITE! Ce s-a intamplat intre cei doi la Asia Express intrece orice imaginatie! Artista este socata de reactia vedetei

Discutii aprinse intre Liviu Varciu si Lora in cel mai recent episod de la Asia Express. Lora si-a exprimat frustrarea din cauza cuvintelor aruncate de colegii sai, in special de cele ale lui Liviu Varciu.

“Eu am avut pretenţii. Emisiunea cum am trăit-o noi a fost cea mai tare experinţă din viaţa mea. Nu mă aşteptam să se vorbească atât de urât, atât. Eu nu am să-mi reproşez nimic pentru că am fost fair-play cu toată lumea”, a spus Lora intr-o emisiune TV.

Liviu a intervenit si el imediat cerandu-si scuze si spunand ca i-au fost interpretate vorbele.
“Eu încă îi consider prieteni. Noi acolo am stat împreună. Toţi am fost acolo să câştigăm. Nu credeam că o să ajung vreodată să vorbesc cu Lora aşa ceva. Fac apel la omul de la montaj să dea toate informaţiile despre fiecare ce a spus despre fiecare. Văd că le ia aşa şi se supără. Dar ce pretenţii să ai la mine? M-am enervat de mi-a scăzut glicemia. Îmi pare rău pentru ce am spus”, a spus Liviu Vârciu.

sursa:Wowbiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*