IONUŢ IFTIMOAIE este în culmea fericirii! Ce a declarat la aniversarea de zece ani de căsnicie!

IONUŢ IFTIMOAIE este în culmea fericirii! Ce a declarat la aniversarea de zece ani de căsnicie!

Deşi s-a retras din activitatea sportivă, Ionuţ Iftimoaie este şi acum iubit de români pentru toate reuşitele sale. Cu toate că a avut o viaţă dificilă, de luptător, acesta a fost mereu un adevărat exemplu în privinţa vieţii personale, fiindu-i mereu aproape frumoasei sale soţii.

Şi, pentru că astăzi este o ocazie specială, cei doi serbând atât ziua de naştere a lui Ionuţ, cât şi zece ani de căsnicie, luptătorul nu s-a putut abţine şi a dorit să împartă momentele frumoase cu fanii care i-au fost mereu alături.

„Ca să fiu sigur că nu uit data nunţii.. am facut nunta chiar de ziua mea şi au trecut deja 10 ani Sunt 38 de toţi, nu-s mulţi ca număr, dar i-am trăit foarte intens! Am luat mulţi pumni, la propriu şi la figurat, dar am adunat şi multe satisfacţii/bucurii/emoţii! Multe victorii, însă cea mai mare victorie este FAMILIA! Tot ce-mi doresc este să-mi dea Dumnezeu sănătate să pot păstra şi să mă bucur de ce am! Weekend cu bucurie vă doresc”, a scris Ionuţ Iftimoaie pe contul său de Facebook.

(Georgiana Laciu)

sursa: cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*