Îti vor face viața un calvar! Zodiile de care NU trebuie să te îndrăgosteşti sub nicio formă.

Eşti singur şi în căutarea sufletului pereche? Ai grijă pe cine pui ochii pentru că s-ar putea să te alegi cu inima frântă. Ele sunt zodiile care te pot face să suferi mai mukt decât ţi-ai fi imaginat.

1. Berbecii sunt firi impulsive, entuziaste şi îndrăzneţe. La începutul relaţiei au tendinţa de a se purta ca niste adolescenti, dar pot deveni egoiști, arţăgoși şi dominanți. Se plictisesc repede de partener.

2. Scorpionii sunt foarte imprevizibili şi plini de toane, si uneori sunt chiar neînţeleşi de către cei din jur. Partenerul va trebui să depună efort pentru a-l înţelege.

3. Capricornii adoră sa experimenteze cât mai mult. Iubesc libertatea şi schimbarea. La începutul relaţiei sunt foarte darnici cu partenerii, însă pe măsură ce timpul trece, Capricornii îşi pierd interesul.

4. Vărsătorii sunt printre cele mai infidele zodii. Nu vor sta lângă un partener care nu le înţelege nevoia de spațiu. Nu suportă să fie controlat. Vărsătorul este cel care domină.

sursaȘ antena1

Nu suportă minciuna. Care sunt semnele zodiacale care îți vor da o lecție pe care nu o vei uita toată viața. Gândește-te de două ori înainte să te joci cu focul

Zodia care nu suportă minciuna nu te va ierta dacă încerci să o păcălești. Oricât te vei strădui să-i recapeți încrederea, nimic nu o va face să aibă din nou încredere în tine. Gândește-te de două ori înainte să te joci cu focul, pentru că te vei alege cu o lecție pe care nu o vei uita toată viața.

Zodia Berbec nu tolerează persoanele ipocrite

Persoanele guvernate de zodia Berbec nu tolerează persoanele ipocrite, iar experiența le-a învățat să nu aibă încredere în oricine. Dacă ai dezamăgit un nativ al acestei zodii, te va ierta, dar nu va uita. Ai grijă la atitudine, dacă nu vrei să-l pierzi din viața ta.

Zodia Fecioară nu poate fi mințită

Alta zodie care nu suportă minciuna este Fecioara. Poate că, la început, îți vor părea ușor naive, dar persoanele născute sub semnul zodiacal al Fecioarei simt intențiile rele de la o poștă. Poate că un membru al familiei te va ierta dacă ai mințit-o, însă, dacă ai comis această greșeală cu un prieten apropiat ori cu partenerul, slabele să-i recâștigi încrederea sunt slabe.

Zodia Scorpion pedepsește mincinoșii

Te gândești să minți un Scorpion? Indiferent de motiv, gândește-te de două ori înainte. Nu doar că nu te va ierta, dar și răzbunarea va fi pe măsură.

Zodia Capricorn descifrează imediat caracterul oamenilor

Din categoria zodiilor care nu suportă minciuna face parte și Capricornul, dar diplomația nu îl va lăsa să reacționeze urât.

sursa antena1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*