IULIA ALBU a răbufnit, în direct, când a văzut cum e încălţată o concurentă de la „Bravo, ai stil!“: „Ai sandale din sex shop…“

IULIA ALBU a răbufnit, în direct, când a văzut cum e încălţată o concurentă de la „Bravo, ai stil!“: „Ai sandale din sex shop...“

Una dintre concurentele care au intrat în competiţia show-ului TV „Bravo, ai stil“ a rămas cu gura căscată, atunci când jurata Iulia Albu şi-a exprimat părerea sincere în ceea ce priveşte încălţămintea pe care a ales să o poarte în cadrul unei probe.

Mai exact, Iulia Albu nu a „iertat-o“ pe Alina, concurenta de 29 de ani originară din Călăraşi, atunci când aceasta a apărut încălţată cu o pereche de sandale de culoare albă, ceva mai înalte decât ar fi cerut-o proba pe care o avea de efectuat. Concurentele trebuiau să se îmbrace ca pentru o petrecere la grădiniţă, iar replica Iuliei Albu a lăsat pe toată lumea mută de uimire.

„Acele sandale par cumpărate dintr-un sex-shop, nu par potrivite pentru curtea unei grădiniţe. Aşa arată, şi nu cred ca vrei să îşi atragi antipatia mămicilor“, a spus Iulia Albu.

Iulia Albu a şocat pe toată lumea când a vorbit despre sandalele Alinei
Iulia Albu a şocat pe toată lumea când a vorbit despre sandalele Alinei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*