14125703-1568869546754449-1729899817884355030-o

IULIA ALBU a umilit o concurentă de la „Bravo, ai stil“, în direct: „Aceste mizerii pe care tu le porţi…“

Una dintre concurentele competiţiei TV „Bravo, ai stil“ a fost umilită în direct, în momentul în care jurata Iulia Albu a observat că aceasta poartă o pereche de pantofi care nu erau tocmai în conformitate cu standardele sale.

Aşadar, Iulia Albu a lăsat-o disculţă pe Cristina, cea care alesese să poarte o pereche de pantofi negri, copia unui model de la un brand celebru. În momentul în care a observat că participanta de la „Bravo, ai stil“ are în picioare o pereche de pantofi fake, fosta soţie a lui Mihai Albu a răbufnit.

Scoate-ţi pantofii ăia din picioare! Oamenii pot fi foarte cool şi desculţi, nu purtând fake-uri în picioare”, a spus Iulia Albu. Umilită de acest moment care s-a produs pe micul ecran, Cristina s-a conformat şi a rămas desculţă.

Iulia Albu a lăsat o concurentă desculţă în direct, la emisiunea pe care o jurizează

Iulia Albu a lăsat o concurentă desculţă în direct, la emisiunea pe care o jurizează

„Aceste lucruri pe care tu le cumperi la nişte preţuri mult mai mici, de cele mai multe ori, sunt realizate în ţări cu o economie dezastruoasă, unde oamenii sunt exploataţi. Uneori copiii ajung să muncească pentru a face aceste mizerii pe care tu le porţi în picioare“, a mai adăugat Iulia Albu.

sursa: cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*