Iulia Vântur nu a confirmat niciodată relația cu Salman Khan. Starul de la Bollywood a rupt tăcerea și a spus totul acum.

Viața amoroasă a starului de la Bollywood este de câțiva ani subiectul preferat al publicațiilor din India. În ultima vreme s-a scris tot mai des despre relația lui Salman Khan cu frumoasa româncă Iulia Vântur, însă cei doi nu și-au confirmat niciodată relația și nici nu au negat-o. Actorul a rupt tăcerea acum și a spus tot.

Salman Khan a fost „cuplat” cu fiecare actriță cu care a apărut în filme de-a lungul celor trei decenii. Deși mulți indieni și-ar fi dorit să-l vadă în viața reală, alături de partenerele din film, nicio femeie nu l-a convins încă să meargă în fața altarului.

În ultima vreme, s-a tot scris că acesta s-a hotărât să facă marele pas, alături de românca Iulia Vântur. Însă, cei doi nu au confirmat și nici nu au negat zvonurile. Însă, starul a decis să rupă tăcerea și le-a spus tuturor că își dorește să rămână în continuare burlac, spunând că nu este pregătit să-și schimbe statusul relației.

Starul susține că nu e pregătit să se căsătorească
Întrebat care este motivul, răspunsul lui Salman a venit imediat. Acesta a spus că nu vrea să încurajeze oamenii care vin să ceară bani pentru a-și căsătorii fetele sau băieții. „Mariajul a devenit ceva mult prea mare. Cheltui o grămadă de bani ca să te căsătorești”, a spus actorul, precizând în glumă: „Nu-mi permit. Acesta este motivul pentru care sunt un bărbat singur”.

alman Khan este unul dintre cei mai bogați actori de la Bollywood și din lume, având o avere estimată la peste 200 de milioane de dolari. El a jucat în nu mai puțin de 80 de filme indiene, a fost votat Cel mai frumos bărbat din India, a ocupat poziția a șaptea în topul din 2004 realizat de People Magazinw al celor mai frumoși bărbați din lume.

sursa: libertateapentrufemei.ro

Lucrurile pe care femeile le detestă la bărbații cu care se întâlnesc

Pare a fi destul de greu să îți găsești sufletul pereche, mai ales atunci când potențialul partener are una (sau mai multe) dintre caracteristicile despre care vorbim mai jos.

 

Lucrurile pe care femeile le detestă la bărbații cu care se întâlnesc
Pare a fi destul de greu să îți găsești sufletul pereche, mai ales atunci când potențialul partener are una (sau mai multe) dintre caracteristicile despre care vorbim mai jos.

 

Lucrurile pe care femeile le detestă la bărbații cu care se întâlnesc
Femeile pot iubi pasional și pot trece peste multe defecte. Totuși, sunt anumite lucruri pe care, dacă un bărbat le face, el nu va putea trece nici măcar de stadiul de… potențial partener.

Aroganța
Este o diferență ca de la cer la pământ între a avea încredere în tine și a fi arogant. Femeile nu vor fi atrase de aroganță, căci vor considera că, de fapt, este doar o fațadă. Nu-și doresc alături un “leu neîmblânzit” sau ceva de genul, cu care să ducă o luptă continuă. Ele preferă un bărbat puternic, sigur pe el, care este gata, în același timp, să fie un adevărat cavaler, special pentru ele.

Lipsa ambiției
O femeie puternică își dorește alături un bărbat cel puțin la fel de puternic ca ea. Un om lângă care să poată face lucruri mărețe, lângă care să își poată împlini visurile. Drumul este mai ușor în doi, așa că femeile caută un adevărat “camarad de drum”.

Sunetele… neplăcute
Știți voi, râgâit și alte zgomote/mirosuri pe care femeile tind să le considere dezgustătoare. Bine, fie, sunt naturale, dar hai să nu dăm toate cărțile pe față chiar de la început. Las-o să te cunoască mai bine, să se convingă că ai o mulțime de calități și să se simtă în largul ei atunci când e lângă tine. Ar putea accepta sunetele astea cu timpul, dar nu-ti forța norocul încă din primele săptămâni de relație.

Gelozia
Gelozia, de obicei, este dovada clară că un om are probleme cu încrederea în sine. Dacă suntem cu un bărbat, suntem cu el pentru că ne dorim acest lucru. E evident că nu poate fi vorba despre niciun fel de obligație. Așadar, din moment ce am decis că vrem să fim cu voi, este o decizie din suflet. Nimeni nu își dorește o relație în care să se simtă de parcă este în arest la domiciliu.

Lipsa de respect
Nu este ceva ce să fie trecut cu vederea. Dacă arăți lipsă de respect, ești de domeniul trecutului. Și dacă simți că asta te face să fii un “băiat rău”, probabil nu ai înțeles semnificația expresiei așa cum ar trebui. Și da, misoginismul este catalogat drept lipsă de respect!

Neatenția la igiena personală
Să faci duș zilnic, să te speli pe dinți de cel puțin două ori pe zi, să miroși frumos. Nimic exagerat, vorbim despre lucruri d-astea obișnuite în secolul 21. Probabil toată lumea are obiceiurile astea, dar nu strică să amintim, totuși, despre importanța acestor lucruri.

Controlul
Avem și noi propriul nostru creier și nu avem nevoie de cineva care să ne spună ce să facem. Femeile sunt capabile să ia singure decizii ce le privesc pe ele însele și nu au nevoie de cineva care să le controleze viața. Desigur, o femeie îți va cere ajutorul atunci când simte că are nevoie de el, dar sfaturile “gratuite” nu vor fi prea bine primite.

Lipsa conversațiilor consistente
Femeilor le place ca, pe lângă un partener de viață, să aibă și un partener de conversație. Nu este nimic atrăgător la un bărbat care refuză să aibă conversații interesante, pentru că le este frică să spună ceea ce gândesc sau, pur și simplu, pentru că nu le pasă. Sperăm la un om care să ne respecte opiniile, la fel cum și noi i le vom respecta pe ale lui, deși uneori pare greu să accepți o opinie care nu seamănă cu a ta. Ne place să vedem că un bărbat este pasionat de un anumit subiect.

 

sursa: elle.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*