Jupiter retrograd în Scorpion – Ce provocări va trebui să depășească fiecare zodie, până în iulie!

Începând din data de 9 martie și până în prima parte a lunii iulie, Jupiter, “Marele Benefic”, planeta expansiunii, dezvoltării și norocului intră în Scorpion în mișcare retrogradă.

Conform astrologului Oana Hanganu, Jupiter retrograd în Scorpion ne va obliga să facem schimbările necesare pentru a obține succesul dorit. Fiecare zodie va avea lecții de învățat și provocări de depășit.

Iată cum influențează Jupiter Retrograd în Scorpion fiecare zodie!
Berbec – Vineri, 9 martie, Marele Benefic va intra în mișcare retrogradă în zodia Scorpion și, până în luna iulie, va afecta “casa Banilor altora” din astrograma generală a Berbecilor. Le este recomandat ca până la această dată să rezolve problemele financiare.

Taur – Jupiter va intra în mișcare retrogradă în zodia Scorpion și până în luna iulie, va aduce tot felul de provocări în cuplu sau complicații în parteneriatele de afaceri.

Gemeni – Gemenii vor primi responsabilități de care nu vor fi încântați sau pentru care nu vor fi recompensați corect sau vor fi nevoiți să refacă “din temelii” proiecte sau afaceri.

Rac – Jupiter retrograd va aduce provocări și în relația Racilor cu proprii copii, pentru că va acționa în”casa Iubirii” din astrograma lor. Iar “casa Iubirii” se referă și la copii.

Leu – În cazul Leilor, perioada cu Jupiter retrograd nu este favorabilă nici căsătoriilor, dar este potrivită pentru rezolvarea unor vechi probleme de familiei.

Fecioară – Nativii vor trebui să renegocieze anumite clauze din contracte, vor amâne călătorii sau vor fi nevoite să reprogrameze ori chiar să anuleze evenimente ce păreau”bătute în cuie”.

Balanță – Jupiter retrograd le va obliga pe Balanțe să găsească noi surse de venit sau să își administreze mai înțelept resursele (energie, timp, bani etc).

Scorpion – Până în iulie, Jupiter retrograd va provoca tot felul de schimbări care îi vor obliga pe nativii Scorpion să se adapteze.

Săgetător – Jupiter retrograd îi va motiva pe Săgetători să rezolve probleme personale din trecut și să lucreze, discret, la proiectele pe care le vor putea lansa cu succes, în noiembrie. Atunci Jupiter va intra în zodia lor.

Capricorn – Jupiter retrograd în Scorpion ar putea să aducă schimbări și în planurile de viitor ale nativilor. Iar unii Capricorni vor reveni la visuri sau idealuri la care, din diferite motive, au renunțat cândva. Viața lor profesională va fi influențată de aceste schimbări.

Vărsător – În 9 martie, Marele Benefic Jupiter va intra în”mers retrograd” în zodia Scorpion și, până în luna iulie, va afecta casa Carierei din astrograma Vărsătorilor.

Tocmai de aceea, nativii care vor sa facă schimbări în plan profesional sau să obțină promovări, măriri de salariu sau alte avantaje, trebuie să acționeze în prima parte a săptămânii.

Pești – Jupiter retrograd poate însemna și un interes sporit al nativilor Pești pentru anumite cursuri sau pentru vizitarea unor locuri cu semnificație specială.

susra:huff.ro

 

9 alimente care curăță și albesc dinții în mod natural

Un zâmbet nu costă nimic. Și dacă sunt dinți albi strălucitori în spatele zâmbetului, mai bine. Oamenii în zilele noastre cheltuiesc o avere în cabinete stomatologice, dar există întotdeauna ceva în apropiere care poate rezolva cu ușurință problemele dinţilor în confortul casei tale.

Brânză, nu gumă de mestecat

Say cheese! Dar o faceți întotdeauna fără ezitare? Sau încercați să vă ascundeți dinții palizi?

Brânza este soluția! Fiind o mare sursă de calciu, vă poate ajuta să scăpați de cavități. Studiile au arătat că nivelul pH-ului este foarte important pentru sănătatea dinților. Brânza a fost observată pentru a ridica nivelul pH-ului și a lua-o peste 5,5, ceea ce reduce riscul cariilor dentare.

Toate gumele de mestecat produc saliva, ceea ce este bun pentru dinti. În afară de aceasta, guma de mestecat dulce, în special, poate face mai mult rău decât bine. Persoanele care suferă de orice tip de durere a maxilarului sau tulburări temporomandibulare (TMD / TMJ) sunt de asemenea sfătuite să evite guma de mestecat. Este întotdeauna recomandat să se utilizeze alternative la guma de mestecat

Turmeric vs medicamente

Petele turmerice sunt greu de scos și a fost un bine cunoscut agent de vopsire strămoșilor noștri. Este greu de crezut că îți poate albi dinții?

Cercetările demonstrează că turmericul rezolvă nu numai problemele de igienă dentară, ci și probleme dentare grave cum ar fi durerea de dinți, umflarea gingiilor, gingivita și parodontita. Medicamentele, pe de altă parte, pot da doar o ușurare temporară și pot dăuna sănătății dentare pe termen lung. Excesul medicamentelor vă poate oferi condiții cum ar fi gură uscată și probleme de dinți și gingii.

Castraveți vs lămâi

În general este crezut că lămâile vă pot face dinţii strălucitori şi albi. Dar dacă întrebați un medic dentist, vă poate spune că există un efect secundar grav al pierderii smalţului dinților. Deci, care este alternativa? Castraveți!

Fibra din castraveți masează dinții și gingiile. În același timp, sucul de castravete este benefic pentru cei care suferă de pirooră.

Căpșunile vs bomboanele de căpșuni

Acest mic fruct roșu este un fruct miraculos cu siguranță! Căpșunile sunt considerate unul dintre cei mai puternici agenți de albire a dinților, deoarece nu numai că acționează ca un astringent bun, dar sunt, de asemenea, o sursă bogată de vitamina C.

Căpșunile pot fi, de asemenea, utilizate ca un detergent pentru dinți atunci când sunt amestecate cu bicarbonat de sodiu. Deci, mănâncând căpșuni, în afară de gustul minunat, vă oferim, de asemenea, o promisiune de dinți albi sănătoși.

Bomboane de căpșuni sau orice bomboane, pentru care contează, sunt mai bine luate în mod moderat, deoarece zahărul prezent în ele poate duce la carii dentare și cavități. De asemenea, este recomandat să vă spălați dinții după ce ați mâncat ceva dulce.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*