43520961

LORA a răbufnit! Ce a spus în această dimineaţă despre Doinita Oancea

După ce a apărut la braţul fostului iubit al Doiniţei Oancea, Lora este mereu criticată pentru acest gest. Însă, cântăreaţa nu a mai suportat şi a răbufnit pe Facebook.

Lora a primit un mesaj neaşteptat pe o reţea de socializare. Vedeta este comparată cu Doiniţa Oancea, cea căreia i-a „furat” iubitul, pe Ionuţ Ghenu. „Doiniţa Oancea e peste tine cu mult! N-ai să poţi să o ajungi nici într-o mie de ani.”, este mesajul postat de o tânără.

lor33 (1)

 

 

După puţin timp, Lora i-a răspuns tinerei care i-a luat apărarea Doiniţei Oancea. „Înţeleg că sunteţi fani telenovele, înţeleg că aşteptaţi motive să mă jigniţi, dar aveţi bunul simţ să o faceţi bazat pe fapte reale. «Prieten» este un cuvânt foarte important, care înseamnă foarte multe pentru mine, mult mai mult decât câteva poze pe facebook şi câteva petreceri. Un prieten este un om căruia îi păsa de ţine, care te caută să te întrebe măcar de sănătate, în faţă căruia îţi deschizi inimă. Pentru că aceste lucruri să se întâmple este nevoie de o anumită simpatie, chimie. Un prieten, când află că ai probleme înainte să-i spui te sună să va întâlniţi, să vorbiţi… te ajută cu un sfat, o vorba bună. Un prieten are numărul tău de telefon şi dacă aude ceva ce nu-i convine, te sună nu se duce la televizor momit cu bani pentru a «aruncă păştile» despre ţine bolnavilor dependenţi de bârfe. Un prieten nu este plin de venin şi nu te bârfeşte după ce ţi-a călcat pragul şi nu caută să-ţi facă rău şi să profite de credibilitatea pe care o are în faţă anumitor oameni pentru a se răzbună pe ceva ce nu i-ai făcut. Este foarte simplu să dai vina pe alţii pentru greşelile tale. Prietenii mei adevăraţi au fost, sunt şi vor fi mereu alături de mine. Iar rezultatele muncii mele au fost, sunt şi vor fi la vedere pentru cei care vor să le vadă. (…)”, a scris Lora pe Facebook.

 

sursa:Cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*