Lovitură pentru Dan Capatos! Totul i se trage de la scandalul lui Marcel Toader cu Maria Constantin

Lovitură pentru Dan Capatos. CNA a amendat emisiunea Xtra Night Show, realizată de Dan Capatos, pentru edițiile din 4-7 septembrie 2017 și 17 octombrie, în care Marcel Toader a vorbit despre Maria Constantin, informează romaniatv.net. CNA a amendat și Acces direct, pentru emisiunea din 12 septembrie, în care invitat a fost Marcel Toader, făcând dezvăluiri despre relația lui de cuplu.

„De mai bine de o lună emisiunea găzduieşte un invitat cu numele Marcel Toader care vorbeşte de soţia sa în termeni necuviincioşi (…) Nu există acordul Mariei Constantin pentru a difuza astfel de informaţii şi nu există un interes public justificat pentru o astfel de emisiune. (…) S-au prezentat lucrurile personale ale Mariei Constantin: haine/lenjerie intimă, încălţăminte, cosmetice, poşete, bijuterii fără acordul persoanei în cauza. Divertisment înseamnă altceva”, a fost una dintre reclamaţiile înregistrate la CNA. ‘

Lovitură pentru Dan Capatos. CNA a amendat emisiunea Xtra Night Show, realizată de Dan Capatos, pentru edițiile din 4-7 septembrie 2017 și 17 octombrie, în care Marcel Toader a vorbit despre Maria Constantin, informează romaniatv.net. CNA a amendat și Acces direct, pentru emisiunea din 12 septembrie, în care invitat a fost Marcel Toader, făcând dezvăluiri despre relația lui de cuplu.

„De mai bine de o lună emisiunea găzduieşte un invitat cu numele Marcel Toader care vorbeşte de soţia sa în termeni necuviincioşi (…) Nu există acordul Mariei Constantin pentru a difuza astfel de informaţii şi nu există un interes public justificat pentru o astfel de emisiune. (…) S-au prezentat lucrurile personale ale Mariei Constantin: haine/lenjerie intimă, încălţăminte, cosmetice, poşete, bijuterii fără acordul persoanei în cauza. Divertisment înseamnă altceva”, a fost una dintre reclamaţiile înregistrate la CNA. (VEZI ȘI: Maria Constantin a spus adevărul despre presupusul iubit: „Trebuie să vă dau o veste!”)

Articolul continua mai jos
GALERIE FOTO – VIDEO
Maria Constantin s-a plâns și ea la CNA
„Aseară a prezentat şi o acţiune de divorţ, fără acordul soţiei, acţiune care nu este publică. Acest om vine de fiecare dată în emisiune şi, folosind un limbaj de joasă factură, loveşte în partenera să de viaţă, iar moderatorul şi invitaţii îl aprobă. (…) Nu am auzit o dată în toate aceste ediţii să se încerce măcar a se luă legătura cu soţia acuzată sau să se solicite dovezi clare în sprijinul afirmaţiilor. Pericolul evident este (…) să influenţam verdictul unui proces”, este textul unei alte plângeri.

Maria Constantin a formulat și ea o plângere, fiind deranjată de faptul că a fost prezentată drept o femeie care şi-a abandonat copilul: „Îmi este afectată atât viaţa personală, cât şi cariera artistică câştigată prin mulţi ani de studiu şi eforturi în încercarea repetată de denigrare a imaginii mele atât ca artist, cât şi ca mamă”, a transmis Maria Constantin.

Sancţiunea a fost dată de CNA în baza articolului 33, alineatul 3 din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual. Potrivit acestui articol, este interzisă difuzarea de ştiri, dezbateri, anchete sau de reportaje audiovizuale care constituie imixtiuni în viaţa privată şi de familie a persoanei, fără acordul acesteia.

sursa:cancan.ro

 

9 alimente care curăță și albesc dinții în mod natural

Un zâmbet nu costă nimic. Și dacă sunt dinți albi strălucitori în spatele zâmbetului, mai bine. Oamenii în zilele noastre cheltuiesc o avere în cabinete stomatologice, dar există întotdeauna ceva în apropiere care poate rezolva cu ușurință problemele dinţilor în confortul casei tale.

Brânză, nu gumă de mestecat

Say cheese! Dar o faceți întotdeauna fără ezitare? Sau încercați să vă ascundeți dinții palizi?

Brânza este soluția! Fiind o mare sursă de calciu, vă poate ajuta să scăpați de cavități. Studiile au arătat că nivelul pH-ului este foarte important pentru sănătatea dinților. Brânza a fost observată pentru a ridica nivelul pH-ului și a lua-o peste 5,5, ceea ce reduce riscul cariilor dentare.

Toate gumele de mestecat produc saliva, ceea ce este bun pentru dinti. În afară de aceasta, guma de mestecat dulce, în special, poate face mai mult rău decât bine. Persoanele care suferă de orice tip de durere a maxilarului sau tulburări temporomandibulare (TMD / TMJ) sunt de asemenea sfătuite să evite guma de mestecat. Este întotdeauna recomandat să se utilizeze alternative la guma de mestecat

Turmeric vs medicamente

Petele turmerice sunt greu de scos și a fost un bine cunoscut agent de vopsire strămoșilor noștri. Este greu de crezut că îți poate albi dinții?

Cercetările demonstrează că turmericul rezolvă nu numai problemele de igienă dentară, ci și probleme dentare grave cum ar fi durerea de dinți, umflarea gingiilor, gingivita și parodontita. Medicamentele, pe de altă parte, pot da doar o ușurare temporară și pot dăuna sănătății dentare pe termen lung. Excesul medicamentelor vă poate oferi condiții cum ar fi gură uscată și probleme de dinți și gingii.

Castraveți vs lămâi

În general este crezut că lămâile vă pot face dinţii strălucitori şi albi. Dar dacă întrebați un medic dentist, vă poate spune că există un efect secundar grav al pierderii smalţului dinților. Deci, care este alternativa? Castraveți!

Fibra din castraveți masează dinții și gingiile. În același timp, sucul de castravete este benefic pentru cei care suferă de pirooră.

Căpșunile vs bomboanele de căpșuni

Acest mic fruct roșu este un fruct miraculos cu siguranță! Căpșunile sunt considerate unul dintre cei mai puternici agenți de albire a dinților, deoarece nu numai că acționează ca un astringent bun, dar sunt, de asemenea, o sursă bogată de vitamina C.

Căpșunile pot fi, de asemenea, utilizate ca un detergent pentru dinți atunci când sunt amestecate cu bicarbonat de sodiu. Deci, mănâncând căpșuni, în afară de gustul minunat, vă oferim, de asemenea, o promisiune de dinți albi sănătoși.

Bomboane de căpșuni sau orice bomboane, pentru care contează, sunt mai bine luate în mod moderat, deoarece zahărul prezent în ele poate duce la carii dentare și cavități. De asemenea, este recomandat să vă spălați dinții după ce ați mâncat ceva dulce.

5.Tofu vs bauturile gazoase

O mulțime de oameni sugerează consumarea tofu pentru nivelurile sale ridicate de calciu și proteine. Să vă prezentăm încă un beneficiu al tofu-lui.

Se spune că tofu este un producător de saliva, ajutând astfel la curățarea dinților. Este, de asemenea, foarte alcalin și este o sursă bună de calciu pentru dinți.

Adăugați această proteină minunată în dieta dvs. nu numai pentru sănătatea dinților, ci și pentru sănătatea dumneavoastră generală. În ceea ce privește băuturile gazoase, suntem siguri că toată lumea este de acord cu faptul că acestea nu sunt bune pentru sănătatea dentară. Băuturile aerate nu numai că duc la eroziunea dentară, ci și la cavități. Aceste băuturi provoacă deteriorarea stratului de smalţ al dinților.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*