Mariana, despre o posibila apropiere dintre ea si Giani Kirita! Alex i-a simtit dorinta: „Cat repede ai ajunge la el?”

Editia Exatlon 13 martie a inceput intr-o nota amuzanta. De plictiseala, concurentii din echipa Razboinicilor au jucat mai multe joculete.

Mariana a fost provocata de Alex sa spuna cat de repede ar manca un sticks daca la capatul celalalt ar fi Giani Kirita.

Spre dezamagirea colegilor sai, care probabil isi doreau sa auda ceva putin mai incitant din gura ei, Mariana a ales sa „fure” sticksul. nu sa-l roada pana ajunge la buzele Faimosului.

„Daca ai fi la un capat al sticksului si la celalalt s-ar afla Giani. Cat de rapida ai fi sa ajungi la el?”, a glumit Alex.

„As fi foarte rapida, i-as trage din fata”, a raspus Mariana.

sursa: wowbiz.ro

Sotul Larisei de la Exatlon, momente de groaza acasa, cand a aflat ca „Faimoasei” ii e rau! “Nu am putut sa dorm toata noaptea”

Larisa Vasile a avut cateva zile grele la Exatlon, dupa ce, in timpul unei probe, s-a accidentat usor.

Apoi, la urmatoarea proba din emisiune, Cosmin Cernat a anuntat ca Larisa si Anca Surdu de la Faimosi lipsesc avand mici probleme de sanatate.

Anuntul prezentatorului emisiunii l-a panicat pe Shady, sotul Larisei. Acesta a trait momente de groaza pana a doua zi, cand a vazut-o din nou in emisiune pe sotia sa, aceasta confirmand faptul ca nu s-a simtit tocmai bine. Ea a marturisit ca a fost racita si ca a durut-o burta, dar ca se simte in stare sa concureze din nou.

Sotul Larisei de la Exatlon, momente de groaza cand nu a vazut-o pe concurenta in emisiune
Pana cand a vazut-o din nou la tv pe sotia lui, Shady spune ca a fost tare stresat. “M-am speriat cand am am auzit ca e accidentata, chiar nu am putut sa dorm noaptea, nici nu am inteles exact ce s-a intamplat. M-am linistit a doua zi, cand am vazut-o alaturi de echipa si ea a povestit ca a fost racita. Apoi am vazut-o concurand, au si castigat Faimosii asa ca au fost la scuba diving. M-am bucurat cand am vazut-o fericita, zambind”, ne-a povestit Shady, despre momentele tensionate traite de el acasa, inainte de a o vedea pe Larisa in emisiunea Exatlon, din 12 martie.

sursa: wowbiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*