Mariana, despre o posibila apropiere dintre ea si Giani Kirita! Colegii au tras-o de limba si a spus TOT despre apropierea de Giani Kirita

Editia Exatlon 13 martie a inceput intr-o nota amuzanta. De plictiseala, concurentii din echipa Razboinicilor au jucat mai multe joculete.

Mariana a fost provocata de Alex sa spuna cat de repede ar manca un sticks daca la capatul celalalt ar fi Giani Kirita.

Spre dezamagirea colegilor sai, care probabil isi doreau sa auda ceva putin mai incitant din gura ei, Mariana a ales sa „fure” sticksul. nu sa-l roada pana ajunge la buzele Faimosului.

„Daca ai fi la un capat al sticksului si la celalalt s-ar afla Giani. Cat de rapida ai fi sa ajungi la el?”, a glumit Alex.

„As fi foarte rapida, i-as trage din fata”, a raspus Mariana.

sursa wowbiz.ro

 

Inca un concurent din tabara Razboinicilor paraseste competitia! Cele trei nominalizari au picat ca un trasnet

Razboinicii au pierdut si in aceasta saptamana lupta pentru casa si imunitate. Din pacate, sportivii sunt nevoiti sa mai elimine inca un concurent.

Alex si Stefan sunt cei doi protejati si au avut dreptul la nominalizare.

Ionut – Nominalizarea mea va fi Lupu. In ultima saptamana nu a putut aduce foarte multe puncte echipei si nu a ajutat echipa.

Lupu – Astazi voi avea o nominalizare diferita. In ultima saptamana s-a facut o diferenta, a avut anumite accidentari. Nominalizarea mea va fi Ionut. Doar din punct de vedere medical.

Roxana – Este un baiat bun, sincer, rabdator. La inceputul competitiei a reusit sa demonstreze ca poate, a castigat multe jocuri. Dar, din pacate, nu a reusit sa aduca puncte. Il nominalizez pe Lupu.

Alex – Ca si grup, voi face referire la echipa fetelor. Roxana duce lipsa de incredere. Voi spune Roxana, deoarece, in viziunea mea, trebuie sa ma uit inapoi pentru a vedea ce urmeaza.
Stefan – Sunt de aceeasi parere cu Alex, fara a completa. Nominalizarea mea este Roxana.

Mariana – M-as nominaliza pe mine, avand in vedere ca am adus doar doua puncte. Dar nu am cum. Il nominalizez pe Lupu.

Alina – voi tine cont de performanta sportiva si sunt de parere ca Lupu a contribuit cel mai putin la aducerea de puncte echipei.

Astfel, nominalizarea din partea echipei este Lupu.

Stefan, player of de week, a nominalizat-o din partea lui pe Roxana. Cu mentiunea ca spera sa ramana.

Alex, cel care a castigat imunitatea, sustine ca ar fi avut mai multa nevoie de sustinerea fetelor si a ales sa o nominalizeze pe Alina.

Cei trei nominalizati sunt: Lupu, Roxana si Alina.

„Ma asteptam sa fiu nominalizat. Eu imi doresc sa raman. Pot da mult mai mult. Pe traseu cred ca ma descurc”, a spus Lupu.

„Imi doresc foarte mult sa raman in continuare, sa-mi demonstrez mie ca pot. Tin sa multumesc echipei. Nu am fost mereu sigura pe mine”, a spus Roxana.

„Da si nu. Nu ma asteptam. Consider ca am ajutat echipa. Este un joc, voi fi nominalizata saptamanal pana cand voi pleca. Orice este posibil”, a spus Alina, dupa aflarea nominalizarilor.

 

sursa kfetele.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*