Milionarul italian are probleme grave de sănătate! Ce se întâmplă cu GIANLUCA! „Am suferit din cauza…”

Milionarul italian are probleme grave de sănătate! Ce se întâmplă cu GIANLUCA!

A cucerit toată planeta cu mişcările sale demenţiale de dans, dar şi cu trupul sculptat, de invidiat pentru vârsta lui, însă faimosul milionar italian trece prin momente dificile din cauza unor probleme grave de sănătate.

Milionarul a postat pe contul său de Instagram un mesaj emoţionant, atât pentru fanii lui îngrijoraţi, cât şi pentru cei afectaţi de cutremurul din Italia, care a făcut sute de victime. „Bună dimineaţa! Zilele acestea am suferit din cauza unui atac al unei bacterii, iar eu am luptat alături de medici pentru a reuşi să îl înving. Acum sunt în perioada de recuperare. Pot doar să îmi exprim solidaritatea cu toţi cei care au suferit şi şi-au pierdut persoanele iubite din cauza cutremurului. Să ne rugăm pentru ei şi să ajutăm în orice fel putem!”, a scris Gianluca.

Atunci când avea doar douăzeci de ani, Gianluca nici nu spera că va ajunge să deţină companii importante şi să devină un adevărat guru internaţional de health & lifestyle, publicând şi o carte cu poveştile sale de viaţă şi sfaturi pentru cei care doresc să ducă o viaţă sănătoasă. Acum Gianluca are o avere impresionantă, care îi permite să se răsfeţe aşa cum îşi doreşte, pe iahturi luxoase şi zburând cu avioane private către destinaţii de vis, dar şi să ajute artiştii tineri atunci când aceştia au nevoie de sprijin financiar. Însă, deşi ar putea avea aproape orice femeie cu trupul şi situaţia sa financiară, Gianluca îi este fidel unei singure femei, topmodelul Gabriele, cea care are la rândul ei o afacere de succes.

(Georgiana Laciu)  SURSA: CANCAN.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*