Nu se aştepta să fie surprinsă de paparazzi. Am pozat-o TOTAL NEMACHIATĂ pe graviduţa ANDREEA BĂLAN!

Cu toate că mai are doar două luni până când o va aduce pe lume pe fiica ei, Andreea Bălan a continuat să participe la concerte şi evenimente, fiind decisă să muncească cât mai mult timp, pentru ca apoi să revină rapid pe scenă, după naştere.

S-a mai liniştit doar atunci când a început să aibă probleme cu coloana vertebrală, aşa cum declara chiar ea într-un interviu. „Am probleme cu coloana. Nu pot să ridic chiar aşa de uşor. Centru de echilibru s-a schimbat. Am nevoie de lucruri care să imi uşureze viaţa. Trebuie să stau mult întinsă, o să mă doară şi mai tare.”, mărturisea Andreea Bălan. Însă, deşi ar trebui să aibă mai multă grijă, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a fotografiat-o pe cântăreaţă în timp ce purta… tocuri! Ce-i drept, talpa este una mai solidă, dar încălţămintea atât de înaltă nu este recomandată de medici, mai ales în combinaţie cu problemele ei de sănătate.

Burtica Andreei este mai mult decât evidentă, dar cântăreaţa nu se poate abţine nici de la cântat, nici de la purtat tocuri! Însă, a luat totuşi o pauză de la coafor şi machiaj.
Burtica Andreei este mai mult decât evidentă, dar cântăreaţa nu se poate abţine nici de la cântat, nici de la purtat tocuri! Însă, a luat totuşi o pauză de la coafor şi machiaj.

Ce mai iese în evidenţă în imagini este aspectul neglijent al Andreei, aceasta fiind nemachiată şi cu părul prins rapid, într-o coadă, semn că nu se mai preocupă atât de mult de aspectul fizic afişat în public, pe măsură ce se apropie termenul naşterii. Andreea Bălan şi-a obişnuit întotdeauna fanii cu apariţiile glamour, mereu aranjată, cu coafura şi machiajul pregătite de orice eveniment, însă, probabil că viitoarea mămică este mult prea preocupată acum atât de venirea pe lume a fiicei sale, cât şi de pregătirile pentru cununia civilă cu George Burcea, amândoi declarând că vor să facă asta pentru a-şi primi aşa cum se cuvine copilaşul, în calitate de părinţi căsătoriţi, amânând însă nunta pentru momentul în care Andreeava putea îmbrăca fără probleme rochia mult visată.

Andreea Bălan îi va dărui un copil lui George Burcea, trecând complet peste dezamăgirea cruntă din trecut, atunci când Keo a înşelat-o.
Andreea Bălan îi va dărui un copil lui George Burcea, trecând complet peste dezamăgirea cruntă din trecut, atunci când Keo a înşelat-o.

Dezamăgită crunt de Keo, şi-a regăsit liniştea alături de George

Deşi erau împreună de câţiva ani, iar toată lumea îi vedea ajunşi în faţa altarului, Andreea Bălan s-a despărţit cu scandal de Keo, cel care o înşelase. Însă, odată cu trecerea timpului, Andreea şi-a făcut timp şi pentru dragoste, în pofida programului extrem de încărcat. Atunci când şi-a anunţat oficial relaţia cu actorul George Burcea, multe persoane au privit povestea nouă de iubire cu scepticism, pentru ca mai apoi să realizeze că s-au înşelat, atunci când cei doi îndrăgostiţi au dat vestea cea mare: se pregătesc de venirea pe lume a primului lor copil!

(Georgiana Laciu) sursa : cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*