O concurentă de la „Bravo, ai stil” a pus-o la punct pe Iulia Albu. „M-am săturat”

O concurentă de la „Bravo, ai stil” a pus-o la punct pe Iulia Albu. După ce a criticat-o pentru felul în care s-a prezentat în fața juriului, o concurentă i-a dat replica fostei soții a lui Mihai Albu. Tânăra a răbufnit în fața tuturor.

Pălărie, pantaloni scurţi, vestă şi sandale cu ciucuri viu colorate. Aşa s-a prezentat Silvia în faţa juraţilor care au obosit să o vadă aproape tot timpul îmbrăcată după acelaşi tipar.

silvia-Bravo, ai stil

Tânăra şi-a motivat ţinuta  şi a fost deranjată atunci când Iulia Albu i-a reproşat că vesta este piesa de care parcă nu se mai dezbracă. „Eşti ca şoferii de TIr care au prosoape cu femei dezbrăcate în maşină. Eşti o varză totală din punctul meu de vedere!”, i-a spus Iulia Albu. Enervată, Silvia a replicat acid.

Silvia a incercat sa isi motiveze alegerea facuta in stilul si cu tonul caracteristic

Iulia Albu a primit din partea fetei, critici dure. „Tu crezi că greșesti vreodata purtând aceleași piese de fiecare data? Crezi că pe mine nu mă deranjează să văd aceleași bratari la o persoană ca tine? Iulia a încercat să fie cât se poate de diplomată, însă nu a mai rezistat și a izbucnit: „Tu crezi că parerea ta contează fiind acolo și nefiind în locul meu? Nu este vorba de aceleași piese. Ci despre o piesa dominantă. Tu ai alte încropeli, cusute, lipite și rămase acolo. Acel tip de șort este potrivit pentru plaja. Tu ești aici pentru că ești ca aspiri la un loc cu alte opt fete care se străduiesc mai mult decât tine. Mă intrigă aroganța ta care nu este nici educată, nici justificată. Dar nu este cazul. Esti o varză completă! Mai du-te la o școala!”, i-a răspuns Iulia Albu.

sursa: libertatea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*